HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 This life is beautifull.. {KENTA}

Go down 
AuthorMessage
Mereth Clive

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 18

Character sheet
Leeftijd: 17 and still standing
Soort: Elf
Partner: My heart is a maze. Find the center and win the game

PostSubject: This life is beautifull.. {KENTA}   Wed Sep 24, 2014 3:38 pmMereth Clive
I am a flower quickly fading here today and gone tomorrow.
you hear me when I'm calling you catch me when I'm fallingDe stilte was comfortabel en Mereth sloot haar ogen voor een seconde genietend van de diepe rust die in het bos hing. Normaal was dit de plek geweest waar ze heen ging als het haar allemaal even teveel werd, als ze wou ontsnappen aan de haat en het verdriet dat in de wereld hing. Maar vandaag was anders. Vandaag zat ze hier puur omdat ze wou genieten van de heerlijke rust die in de lucht hing. Ja ze was tot rust gekomen. Ze was rust in hart en ziel voor het eerst sinds haar ouders waren overleden had ze een rust gevonden in haar leven. En het blinde meisje wist niet precies hoe ze het moest plaatsen maar het was wel zo. Haar leven was eindelijk weer.. goed.

Ze glimlachte en opende haar ogen even niets anders als de gebruikelijke duisternis ziend. Ze wist hoe zij er zelf uit zag. Ze wist dat ze lange blonde lokken had en diep blauwe ogen ZE wist dat ze lang was en mooi maar wat het allemaal precies in hielt.. Wat welke kleur was ZE wist het niet. En ze zou het nooit leren. Maar dat maakte niet uit. Ze had het niet extra nodig. ZE hoefde geen fancy dingen. Zij was gewoon zij. ZE wist haar weg te vinden door het bos en ze wist zichzelf te verdedigen. Dat was toch wel genoeg?Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: This life is beautifull.. {KENTA}   Wed Sep 24, 2014 5:59 pm

Door een van zijn blades horizontaal voor zich te houden wist hij de dodelijke hoorn van de bezeten eenhoorn af te weren. Met een soepele beweging wist hij zich in de dode hoek van het dier te werpen en zo enkele schoten vanuit zijn Stormflower af te vuren op het dier om vervolgens snel de benen te nemen in de hoop het dier af te schudden.
De messcherpe hoorn van het mythische dier had een snee in zijn schouder achter gelaten, maar gelukkig voelde hij er vrij weinig van. Zijn magenta kleurige ogen onderzochten het gebied, waar naar wist hij niet precies, maar al snel merkte hij een meisje op. Aan haar dof blauwe ogen te zien was ze blind. Kenta aarzelde. Het mythische dier wat hem had aangevallen was hier vlakbij, en een blind meisje aan haar lot over laten terwijl er mogelijk gevaar op de loer lag was nou niet bepaald beleefd. Hij besloot naar het blinde meisje toe te lopen en knielde naast haar neer. "Hey," begon hij voorzichtig, hopend haar niet te laten schrikken van zijn plotselinge aanwezigheid. "Hier vlak in de buurt is een bezeten eenhoorn opzoek naar een slachtoffer, je bent hier niet veilig." Hij besloot maar meteen met de deur in huis te vallen, aangezien gesprekken aanknopen met vreemde niet echt zijn sterkste punt was, maar hij oom dit meisje op z'n minst waarschuwen.


健太 大蛇