HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
UPDATES

(28-07-14) Alivar is officieel geopend!
View unanswered posts
 

WEST

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

HEART OF ALIVAR

Deze grote boom wordt het hart van Alivar genoemd. Het is de grootste boom in heel Alivar, en heel geliefd bij de elven. Vele elven claimen dit als hun thuisplaats, en zullen dan ook alles op alles zetten om deze te verdedigen mocht het nodig zijn.

797Sometimes sharin...
Tue Oct 14, 2014 6:20 pm
Vaine Whiplash View latest post
No new posts

FALLEN CASTLE

In het westen van Alivar staat een groot kasteel, of nou ja, wat er van over is. Het kasteel is verwoest tijdens de vulkaanuitbarsting lang geleden. Vlak na de uitbarsting hebben een paar mensen het geprobeerd weer op te bouwen, maar die mensen hebben het na een tijd ook weer opgegeven.

753We should not ca...
Thu Oct 16, 2014 4:19 pm
Vaine Whiplash View latest post
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked