HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Bro's before ho's {{Kenta}}

Go down 
AuthorMessage
Juro Orochi

avatar

Male Posts : 34
Tokens : 20

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: God {{Human}}
Partner: Ladies, calm down, there's enough of me for everyone.

PostSubject: Bro's before ho's {{Kenta}}   Wed Sep 17, 2014 8:01 pm

Met een grijns op zijn gezicht duwde de blondharige jongen het onkruid opzij, zodat hij op een soort open plekje kwam, ergens tegen de muur van het kasteel aan. Het was moeilijk te vinden, maar niet onbereikbaar, en de ontmoetingsplek van hem en zijn broer. In het midden van de plek was een kleine kuil gegraven, die zwart zag van het as. Daar maakten de jongens meestal hun vuur in. Veder lagen er nog twee dunne boomstammen, waar ze op konden zitten, en twee dekens. Het was misschien niet veel, maar meer dan genoeg voor de broers.
Deze avond hadden ze weer afgesproken, om even bij te praten over alles. En Juro wist uit ervaring dat ze dan de hele nacht door konden praten, als echte broers. Maar dat waren ze natuurlijk ook. Echter was Kenta er nog niet, dus pakte de jongen alvast wat hout en stak hij een klein vuurtje aan. Hij leut zich ontspannen zakken op één van de boomstammen, waar hij zachtjes met een dikke tak in het vuurtje porde. Langzaam maar zeker werd het donker, en Juro wachtte geduldig af. Kenta zal zo wel komen, right?
Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: Bro's before ho's {{Kenta}}   Sat Sep 20, 2014 11:31 am

Voorzichtig duwde hij enkele takken die zijn weg versperde aan de kant. Het was al een pittig lange tijd geleden dat hij zijn broer hier voor het laatst had ontmoet, dus de plek waar ze afspraken was niet meer zo makkelijk te vinden als vroeger. Het begon al te schemeren, en de zwartharige jongen had eigenlijk geen idee waar hij nou precies was, laat staan of hij überhaupt wel de goede weg nam.
Op het moment dat er een geur van brandend hout door zijn neusgaten drong wist hij dat hij de goede kant op ging, en al snel ontmoette hij de blauwe ogen van zijn broer. "Yo, Juro!" Begroette hij hem, en plofte naast hem neer op een van de stammen.

// zo inspiratieloos ohmy //


健太 大蛇