HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 a wick without candle [open ~]

Go down 
AuthorMessage
Socrates Stoker

avatar

Male Posts : 10
Tokens : 4

Character sheet
Leeftijd: 20-something
Soort: Human ✧
Partner: You wanted love and expected what? A parachute? Morphine? A gold sticker star?

PostSubject: a wick without candle [open ~]   Tue Sep 16, 2014 9:02 pm

Vanaf zijn hielen naar zijn tenen en weer terug naar zijn tenen wipte hij vooruit, achteruit, weer vooruit, weer achteruit, perfect in zijn onbalans. Warme wind woei door warrige haren. Er blies rook en as in zijn gezicht, alsof er nog niet genoeg op zijn gezicht zat aan smeer en vuil.
Zijn vingertopjes trokken over het puimsteen wat hij beklom, dan weer gefascineerd, dan weer geïrriteerd; het lag er maar aan of hij net bijna was gevallen of niet. In kleine etappes werkte de man zich naarboven, naar de top van de vulkaan waar hij op de rand zou gaan staan en naar beneden zou kijken om te zien wat erin lag, of het zo warm was als een pasgesmeed zwaard of dat het koud en zwart en hard was. Hij hoopte het een en hij hoopte het ander want de warmte zou mooi zijn, warmte was altijd mooi, maar als het zwart en koud was dan zou de vulkaan niet opnieuw vuur uitspuwen zoals hij jaren, jaren geleden gedaan had volgens zijn dode moedertje.

Zijn achterste plofte neer op wortels die door het puimsteen woekerden, hij had genoeg voor nu, voor vandaag. Onder de boom waar hij zat kon hij vuur maken en kaarten leggen en kijken waar hij morgen heen ging en daarna zou hij misschien zelfs een keer slapen, want dat was zeldzaam voor Socks de smid, slapen.
Handen wandelden naar de velen zakken over zijn lichaam en trokken er spaanders uit, zwavelstokjes en zelfs een aantal takken. Genoeg om een vuur mee te starten zonder dat hij op hoefde te staan en hout moest halen.
De expertise van de smid werd zichtbaar toen hij het vuur in een haal ontstak, alsof hij een magiër was in plaats van een mens. Zijn getatoeëerde grijns werd groter toen de vlammen aan de spaanders likten, aan het hout. Hij greep naar achteren, trok een dode tak of twee van de eenzame boom op de vulkaanhelling en stak ze bij de vlammen.

[open UwU]
Back to top Go down
View user profile
 
a wick without candle [open ~]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 29th Andorra Open
» Hasbro "Mega" Toy sale, Homebush
» Limbus Patrum Dojo is now open for new recruit's
» Whats going to happen to Muxxu in about 3 weeks.
» North Pole Not Closed?!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: SOUTH :: CRESS VULCANO-
Jump to: