HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
UPDATES

(28-07-14) Alivar is officieel geopend!
View unanswered posts
 

SOUTH

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

AYAMI RIVER

Een lange rivier die door een groot deel van Alivar stroomt. Vele mensen en dieren komen hier om te drinken en water te halen. Er valt hier ook goed te vissen.

9118Hi! // S T O R M...
Thu Nov 20, 2014 9:21 pm
Storm Thundercloud View latest post
No new posts

HOTSPRINGS

Vlak bij Amphibian Woods liggen de Hotsprings. Dit zijn kraters gevuld met warm, kokend water. Hier kun je heen om te relaxen, maar ook om warm water te halen voor bijvoorbeeld zelfgemaakte thee. De hotsprings dienen als grens van het zuiden en het oosten.

656Memories ║ Levi...
Mon Oct 13, 2014 6:20 pm
Cainen Dane View latest post
No new posts

CRESS VULCANO

Deze vulkaan staat in het zuiden van Alivar. Het is één keer voorgekomen dat de vulkaan is uitgebarsten, maar dat was vele jaren geleden. De meeste bewoners geloven dat de vulkaan niet meer zal uitbarsten, maar er zitten ook bewoners tussen die er liever ver vandaan blijven.

434Fire? // R O B I...
Fri Dec 12, 2014 4:52 pm
Faye Hinomaru View latest post
No new posts

THE FORBIDDEN MOUNTAINS

Deze bergen vormen de grens tussen het noorden en het zuiden van Alivar. De negatieve energieën zijn hier op z'n sterkst, en de dieren die hier leven zijn hier dus levensgevaarlijk. Er wordt geadviseerd hier vandaan te blijven. Wel zijn hier de prachtigste kristallen en edelstenen te vinden.

362The Seeker {Open...
Fri Oct 10, 2014 3:17 pm
Levi Heichou View latest post
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked