HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 An unknown sound. (OPEN)

Go down 
AuthorMessage
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: An unknown sound. (OPEN)   Wed Sep 03, 2014 5:28 pm

Gehavende handen raakten het steen aan terwijl bloed zichzelf bevestigde aan de eerst bruine stenen die langzaamaan rood begonnen te kleuren. Levi’s grijze ogen keken emotieloos naar het bloed op zijn handen dat welde uit een wond, een snee om specifieker te zijn. “Tch...” mompelde hij met een vieze blik richting de wonde op zijn hand en hij ging er met een blaadje over totdat eindelijk de wond proper en mooi bleef. Hij was niet bepaald de persoon die hield van vuiligheid, dus hij knapte zijn klusjes graag op, snel en zo vlekkeloos mogelijk. Dat was het motto van zijn vroegere onbekende tribe waar hij nu was uitgestapt om zichzelf te begeven naar een meer bevolkt gebied. En nu was hij hier, op Alivar, aan een oud vervallen kasteel. Zijn hand ging over het einde van een muur zodat het proper werd en hij ging er op zitten, afwezig kijkend naar de horizon, de zon ging langzaamaan onder en zijn grijze ogen wendden zich af eenmaal hij een geluid hoorde, het geluid van voetstappen. Zijn handen gingen automatisch naar een van zijn zwaarden die mooi in de schede zat en zijn tanden werden onzienbaar scherper, klaar om aan te vallen moest deze persoon of dier niet al te vriendelijke bedoelingen hebben. Zijn grijze emotieloze ogen strak richting het geluid kijkend en zijn houding behoedzaam terwijl hij zich langzaamaan van de muur afheist.


~This war has to end~
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Thu Sep 04, 2014 6:33 pm


Haar stappen dreunden door de aarde. Elke vezel in haar voet protesteerde als haar voeten hardhandig op de grond werden geplaatst. Ze liet het bos achter zich en liep een open veld op. De bomen die haar altijd beschermden liet ze achter, het gefluit van de vogeltjes versomde toen ze langsliep. Een vos rende met de staart tussen de poten weg en een hert staarde haar van tussen de bomen na. Zij zou het nooit zien, maar nu ze de controle over haar lichaam kwijt was leek het of ze er ook echt buiten stond. Ze wist wat er om haar heen gebeurde en wie er waren. De enige die ze nu opmerkte was een jongen die zijn hand tegen de stenen muur hield. Ze voelde een prikje in haar hand en wist dat hij zich pijn had gedaan. Even later kriebelde het gevoel van een vers blaadje op dezelfde plek, en haar lichaam kwam steeds dichterbij hem. Arely wist wat er nu ging gebeuren. Ze had de neiging te verstijven en terug te rennen, maar ze had allang afgeleerd dat het zinloos was.
Alsjeblieft, doe het niet..
Ze kneep haar ogen dicht en balde haar vuisten, proberend het gevoel van controle te creëren. Het lukte niet, ze was in paniek, bang, zwak. De demoon kon haar zonder moeite wegschuiven. Ze liep een muurtje om, en daar was hij. Een zwartharige jongen met grijze ogen, een zwaard en scherpe tanden. Ze voelde de puntjes kleine gaatjes in zijn tandvlees boren.
"Goedemiddag, ik zie dat je wel behoefte hebt aan bezoek."
Het waren niet haar woorden, maar wel haar stem. Hij klonk snerend en ietwat duivels, een toon die ze nooit zou aanslaan. Twee bloedrode ogen keken de jongen aan, knepen lichtjes samen toen ze bloeddorstig grijsde. Het was bijna krankzinnig. "Je ziet er uit als een sterke jongen, maar niemand is partij voor mij." hou op! "Ik weet wel wat jij van jezelf denkt." Het was gewoon een eenzame jongen, ze kon niet ook hém vermooorden. Ze wilde niet moorden. Alsnog zette ze een stap naar voren. Stop! Niet doen, alsjeblieft.. Ik zal alles voor je doen, maar hou gewoon op met iedereen af te maken! Ze bleef gewoon stilstaan. Het was een ander, maar dat wist alleen zij. Anderen wisten niet hoe het was, zij dachten dat ze het zelf wilde. Dat de demonen alleen in een lichaam konden kruipen als het slachtoffer ermee toestemde.
Ze balde haar vuisten en hoef haar kin. "Zal ik het je anders laten zien?"


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Thu Sep 04, 2014 7:17 pm

Zijn blik werd hard, steenhard toen hij zag wie het was, een meisje, een klein fragiel meisje dat zich groot opstelde tegenover hem. Levi’s wenkbrauw ging lichtelijk omhoog bij haar woorden. "Goedemiddag, ik zie dat je wel behoefte hebt aan bezoek."
De zon ging onder, het was avond, maar ach, ieder zijn gedachtegang zeker? Waren de gedachtend die door zijn hoofd spookten toen hij zijn hand nog harder om het zwaard klemde, als teken dat ze hem niet moest uitdagen. Het liefst was hij nu alleen rustig naar de zonsondergang aan het kijken zonder enige vormen van contact of problemen. Levi was niet bepaald het persoon dat veel sprak. Haargrijns liet zijn ene wenkbrauw nog hoger gaan, oogde ze nu werkelijk op een gevecht? Nee, daar was te schattig voor... Er was iets anders aan de hand. "Je ziet er uit als een sterke jongen, maar niemand is partij voor mij." Verrassend genoeg leek ze enorm vastberaden over zichzelf. Maar hij moest zelf bekennen dat lengte en spiermassa niet uitmaakte tijdens een gevecht, iedereen was een waar tegenstander voor iemand, dus hij bleef op zijn hoede.

Nog steeds verroerde Levi geen spier, toonde geen emotie en zelfs zijn houding verraadde niets, maar als je gedachten kon lezen wist je dat hij haar aan het bekijken was, afwachtend wat ze was, of ze dit echt was. "Zal ik het je anders laten zien?" stelde ze voor en Levi zuchtte onhoorbaar. “Ik weet niet wat je denkt meisje, maar zorg er voor dat je er geen spijt van krijgt van je woorden. We willen beiden vast niet dat er slachtoffers vallen,” zei hij op een monotone toon en zijn grijze ogen keken haar lichtelijk afwachtend aan, geen vin verroerend.

//niet echt het sprekende type, dit persoontje :'D


~This war has to end~
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Sun Sep 07, 2014 5:47 pm


“Ik weet niet wat je denkt meisje, maar zorg er voor dat je er geen spijt van krijgt van je woorden. We willen beiden vast niet dat er slachtoffers vallen,” Ze proestte het uit en greep naar haar buik. "Oh nee?" Grijnsde het meisje, toen ze uiteindelijk klaar was met lachen. "Dan heb jij vast nog nooit de heerlijke smaak van bloed geproefd" Hou je kop! Niet zo brutaal jij Haar lichaam sprong naar voren, trapte de jongen met een kracht die je niet van haarzelf kende, dook naar achteren en haalde nogmaals uit. Ze krijste even voor ze zijn arm greep en ernaar hapte.

~Ze wordt bezeten door een demoon, vandaar :3


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Mon Sep 08, 2014 12:47 pm

Ugh, wat een irritant joch dat dit was. Het kleine kind dacht dat ze hem nog maar één haar kon krenken, daar was ze dus dik fout in. Een blik van verachtenis verscheen in zijn ogen toen ze het uitproestte van het lachen, meende ze dit nu serieus? Ugh, de verachtenis die hij voelde, werd met de seconde groter en groter. Een kleine grom verliet zijn mond toen ze uiteindelijk stopte met lachen: "Oh nee?" Grijnsde het meisje,"Dan heb jij vast nog nooit de heerlijke smaak van bloed geproefd"
Jammer had hij dat wel, maar zijn verachtende blik veranderde weer naar emotieloos toen hij naar achteren werd geschopt en ze deed een uithaal, die hij maar met een haartje miste, maar door die uithaal, had ze nu wel zijn linkerarm beet. Verdomme, dit had hij moeten zien aankomen. Oh wat haatte hij dit! Zijn lichaam werd harig, enorm harig, zijn gezicht werd langer en zijn ogen kleiner, oren groeiden langer en werden spitser terwijl een luid gegrom uit zijn bek kwam. Hij kreeg het voor elkaar om uit de greep van het meisje te raken voor ze hem kon happen. Een zwarte wolf zat nu neer voor het kind, dat haar vol irritatie aankeek en vervaarlijk gromde. De laatste waarschuwing en hij begon volle snelheid richting het kind te rennen, op zijn vier open voor hij een poging deed haar op de grond te duwen en haar te bijten.

(beslis zelf maar of hij raakt of niet en waar hij bijt mocht het lukken, don’t like godmod at all so you decide :3)


~This war has to end~
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Mon Sep 08, 2014 5:17 pm


Oh shit, er zat niet langer meer een jongen voor haar neus, maar een wolf. Nee nee nee, ga weg, nu. Wolven waren van die beesten die haar kippen aanvielen en achter haar koe aanzaten. Meestal kregen ze deze ook te pakken, en als ze dan de volgende ochtend dat karkas zag liggen, werd Arely toch wel een beetje bang. Wolven stonden bijna even hoog in de voedselketen als mensen, had haar moeder haar geleerd. Kom op, laten we ons uitleven op een paar bomen.. "Kijk eens aan, we kunnen ook nog in een lief hondje veranderen." Sneerde haar stem. Ze sloeg haar armen over elkaar en leunde op één been. Daardoor sprong de demoon nét ietsje te laat opzij toen de wolf op haar afstormde. Ze kwam half onder het beest terecht, wie in haar arm beet. Arely gilde het uit, voor zover dat kan als je niet eens één vinger kan controleren. De demoon greep echter zonder een kick te geven een poot van de wolf en gooide deze naar achteren, op zijn rug. anders kon ik het niet brengen, sorry :3

~ZE IS GEEN JONGEN
En lol, iedereen die ze tegenkomt ziet er uit als een zwarte wolf


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Mon Sep 08, 2014 7:20 pm

Ugh, dat mens bleef maar verwijten naar hem toegooien, een grom kwam uit zijn bek en hij gooide haar op de grond om dan succesvol in haar arm te bijten. Godverdomme, wie niet horen wou moest dan maar voelen. Maar ze bleek geen kik te geven toen het bloed zijn tong raakte, hij walgde ervan en werd door deze distractie naar achteren gegooid. Hij spuugde haar bloed uit en kwam wankelend recht, alleen de zijkant van zijn flank geschaaft, zijn grijze ogen keken haar aan, ze was niet te onderschatten, nee, ze was zelfs enorm sterk, dat moest hij toegeven, maar... Zijn blik ging richting haar gewonde arm, hoe in godsnaam kon ze zelfs niet eens gillen? Hier klopte iets niet...
Een grom stootte hij uit voor hij zichzelf weer naar voren bewoog, dit keer weer als mensenvorm, zijn twee zwaarden uit zijn schede halend, dit keer doelde hij om haar been te verwonden, dit keer deed hij het alleen maar om haar voorlopig uit te schakelen, de wonden zou hij wel kunnen oplappen, ook die van hemzelf. Zijn grijze ogen vulden zich met kille woede toen hij dook en een poging waagde haar linkerbeen te raken met zijn zwaarden. Een desperate poging kon je het noemen, maar Levi kon het niet over zijn hart krijgen om zijn doel te veranderen van verwonden naar doden, daarvoor zou ze helemaal te ver moeten gaan en voorlopig was dit nog niet het geval.

// no problemo, just don’t like godmodding but for you I don’t mind, the demon is stronger so... xD
// sorry voor het joch tekstje, Levi's gedachtengang xD


~This war has to end~
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Tue Sep 09, 2014 6:13 pm


Neheeeee, stop! Ik ga nog dood! De jongen had twee zwaarden - zwáárden - gepakt en stormde recht op haar nog overeind komende lichaam af. Kijk uí- aaaaaah! Een van de zwaarden schampten langs haar linkerbeen. Ze was niet snel genoeg opzij gesprongen, dat kwam niet doordat de demoon nou zo sloom was, haar lichaam was gewoon.. niet al te sterk. Het voelde enorm koud, en het deed ook behoorlijk pijn.
Het was echter het feit dat ze werd opengesneden dat Arely wilde dat ze gewoon dood was. Zelf was ze nu allang weggerend, maar die stomme demoon leek niet anders te kunnen dan moorden en haar af te beulen. Als ze nou gewoon dood was, had haar lichaam misschien rust.
De volgende keer train ik tot je erbij neervalt Klonk de geïrriteerde stem van de demoon in haar hoofd. Hij wist dat ze nu rustiger werd en het een kwestie van tijd zou zijn voor ze weer in haar eigen lichaam kon, die dan waarschijnlijk zou bezwijken.
Even leek het of de demoon radeloos was, maar toen stormde ze, een stuk sneller, achter de jongen aan. Ze struikelde, viel hard tegen de jongen aan en rolde over de grond.


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Tue Sep 09, 2014 7:29 pm

Levi raakte haar, zijn zwaard had een wonde achtergelaten op haar been. Het zou haar niet doden, maar wel zou het effect hebben dat ze in elkaar zou zakken. Dat was het enigste resultaat dat hij wilde bereiken. Waarom dat hij haar niet kon doden, was ook voor hem een vraag. Hij zat op zijn knieën, achteruit kijkend naar het resultaat van de wonde, zou het genoeg zijn geweest? Blijkbaar niet want dan rende ze al snel naar hem, om dan te struikelen, hem mee omver te duwen in haar val en op de grond te rollen. Een geïrriteerde zucht verliet zijn lichaam terwijl hij naar haar ging en voor haar hurkte, om uit zijn tas gedrenkte vodden te halen die prima waren voor wonden schoon te maken. Zo begon hij haar been schoon te maken tot het niet meer bloedde en begon hij het te verbinden zodat ze er niet al te veel last meer van zou hebben. “Gekalmeerd?” was het enige wat er uit zijn mond kwam terwijl hij het verband knoopte. “Maak het niet te vuil, dan kan het er langer opblijven en zal de wond niet zweren,” natuurlijk vond hij haar irritant, maar niet irritant genoeg om haar de dood te wensen. Er was gewoon vast wat mis met haar.


~This war has to end~
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   Sun Sep 14, 2014 9:00 am


Even sloot de demoon haar ogen. Dit stomme lichaam ook, het behoorde toe tot een zwakkeling. Maar nu moest ze eerst even lijden, daar zou ze sterker van worden. De jongen kwam al aanlopen, dat voelde ze maar al te goed van deze sterveling. Nu nog even zwak als Arely, maar niet lang meer. De demoon grijnsde kort. Veel plezier.. En toen was ze weg. Opgegaan in de stroom van haar gedachten.
Een schreeuw verliet haar mond. Geschrokken hield ze haar mond. Ze had haar lichaam weer terug. Het meisje knipperde verbaasd met haar ogen, voelde hoe iets nats op de wond in haar been werd gehouden, en hield geschrokken haar adem in. Een verband werd om haar been geknoopt, een stuk zorgvuldiger dan zij zelf zou doen bij iemand die haar probeerde te vermoorden. Als ze nou gewoon deed of ze bewusteloos was, zou hij wel weggaan.
“Gekalmeerd?” Shit.. “Maak het niet te vuil, dan kan het er langer opblijven en zal de wond niet zweren,”
"O..Oké.." Klonk haar schorre antwoord. Langzaam draaide ze zich om, en ging met grote op haar achterwerk zitten. "Bedankt.. Denk ik" Wat was dit ineens? Het ene moment jaagde hij haar achterna, het andere moment wilde hij vriendschap met haar sluiten. Vertrouw hem niet.. Ze sprong op, klopte haar kleren af en glimlachte trillerig, ietwat angstig. "Ik moet nu.. gaan! Doei!" Arely zette een paar aarzelende stappen naar achteren, draaide zich om en stormde weg, het bos in. Ze hoopte maar dat ze de weg terug zou vinden.

~Wait whut.. Ze kan hem elk moment vermoorden en dan gaat hij haar even genezen? XD
Maar Arely uit ^^


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: An unknown sound. (OPEN)   

Back to top Go down
 
An unknown sound. (OPEN)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 29th Andorra Open
» Odd Huffing Sound
» Hasbro "Mega" Toy sale, Homebush
» Outcry. The shimmering game
» Limbus Patrum Dojo is now open for new recruit's

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: WEST :: FALLEN CASTLE-
Jump to: