HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Better watch your back {spt}

Go down 
AuthorMessage
Lightning Farron

avatar

Female Posts : 21
Tokens : 16

Character sheet
Leeftijd: 21 Years Old
Soort: Human
Partner: Focus on your ultimate goal and shut out everything else.

PostSubject: Better watch your back {spt}   Tue Sep 02, 2014 6:45 pm


Met een soepele beweging gooide Lightning haar lichaam over één van de nog rechtopstaande muren in de ruïnes. Ze landde op beide voeten en schoot direct recht om zich uit de voeten te maken. Zonder enige aarzeling rende ze richting een ander deel van het doolhof van half vergane gebouwen. Toen haar blauwe ogen op een bijna complete kamer bleven hangen glipte ze door de deuropening en drukte zich vervolgens tegen de stenen muur aan. Met flink wat lawaai kwam haar belager enkele seconden later langs gestoven. Niet iedereen haalde het zich in zijn hoofd hier rond te hangen. Om de reden die haar ook naar haar schuilplaats gejaagd had. Te veel draken, te gevaarlijk. Het was echter een goede plaats om te trainen. Juist vanwege het gevaar en het ruige terrein. En trainen was nodig, wilde ze haar zusje Serah terug zien te vinden en het hier overleven. Light was slechts een mens, geen wezen met speciale krachten. Dat betekende niet dat ze zich niet staande kon houden hier in Alivar, het kostte alleen meer moeite, meer discipline. Bij het horen wegsterven van het geluid haalde ze opgelucht adem en zakte neer op de stenen vloer om even te pauzeren.

Back to top Go down
View user profile
Sage Scarlet

avatar

Female Posts : 403
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: 16
Soort: Vampier
Partner: I wish I could stay with you...

PostSubject: Re: Better watch your back {spt}   Fri Sep 05, 2014 3:54 pm


Voorzichtig gleden de toppen van haar vingers over de schrammen op haar rug. Sage zette haar tanden stevig op elkaar zodra ze een gat in haar rug voelde. Daar had het gewei haar dus geraakt. Door haar neus haalde ze diep adem waarna het meisje in haar tas begon te graaien. Al snel had ze een stuk stof te pakken. Redelijk strak wikkelde ze dit om zich heen zodat de wond er mee bedekt zou zijn. Snel trok ze haar shirt weer aan en liep verder. De ontmoeting met het bezeten hert van daarnet was ze zeker nog niet vergeten. De kans was ook groot dat ze voorlopig de wond nog wel bleef voelen. Het was haar eigen schuld, ze had nooit naar het beest toe moeten gaan. Veel wezens ontweken bezeten dieren, zíj was echter dom genoeg om het gewoon te proberen. Het beest was meteen achter haar aan gekomen, wat niet veel goeds als resultaat had gebracht. Als een schim bewoog ze zich door de ruïnes. Het was maar goed dat ze kort geleden nog wat bloed had binnen gekregen. Anders zou het hier een stuk lastiger zijn. Sage hield stil zodra ze een mens met roze haar zag zitten. "Wie is daar," siste ze met haar ogen tot spleetjes geknepen.Everybody's got a dark side

Please remind me who I really am
Back to top Go down
View user profile
Lightning Farron

avatar

Female Posts : 21
Tokens : 16

Character sheet
Leeftijd: 21 Years Old
Soort: Human
Partner: Focus on your ultimate goal and shut out everything else.

PostSubject: Re: Better watch your back {spt}   Wed Sep 17, 2014 2:16 pm


Lang stil was het niet. Zodra de draak verdwenen was en alles rustig werd was het ook makkelijker om anderen aan te horen komen. Light had haar nieuwe gezelschap minder snel door gezien de persoon door de ruïnes heen sloop in plaats van er gewoon doorheen te wandelen. Niet dat er hier vaak op een normale manier doorheen gewandeld werd, men wist wel beter. Lightning kwam overeind en veegde even het gruis van haar kleding af. Het eerste wat er uit de vreemdeling kwam was een vijandige 'wie is daar?'. Vijandig gezien het haar richting in gesist werd en niet gewoon op normale toon gevraagd. "Je zal vast al door hebben tot welke soort ik behoor. Meer hoef je niet van me te weten," antwoordde ze op kalme toon. Haar uitdrukking stond neutraal, maar serieus. Het was niet alsof dit gebied aan iemand toebehoorde dus je legitimeren hoefde niet zomaar.

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Better watch your back {spt}   

Back to top Go down
 
Better watch your back {spt}
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» how to get one muxxu Account back after getting banned. (no Garantee!)
» When do you go back to school?
» Anybody can watch live broadcasts in Playchess
» Fix for Getting Back into a Crashed Game
» Are you going to watch Kung Fu Panda 2?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: NORTH :: DOOMED RUINS-
Jump to: