HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
UPDATES

(28-07-14) Alivar is officieel geopend!
View unanswered posts
 

NORTH

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

AOSEN

Aan de andere kant van The Forbidden Mountains ligt het koudere gedeelte van Alivar, het noorden. Over deze vlaktes stampen mammoeten en sluipen sabeltandtijgers, oppassen dus! Aosen staat bekend als een plek waar je snel zult doodvriezen. Mocht je hier op jacht gaan, vergeet niet om rekening te kouden met de weersomstandigheden.

211I'm a prisoner o...
Tue Sep 23, 2014 8:58 am
Mereth Clive View latest post
No new posts

DOOMED RUINS

Deze plek ligt vol met ruïnes en grotten. Dit is waar de meeste draken verblijven, daarom wordt er ook geadviseerd vandaan te blijven. De grotten zijn bedekt met een laagje sneeuw.

448The cold does no...
Sat Oct 25, 2014 7:49 pm
Robin Stone View latest post
No new posts

WHERE THE LIGHTS TOUCH THE EARTH

Ergens in het noorden staan deze ijskoude bergen. Elke nacht raakt het noorderlicht hier de bergtop. Er gaat een gerucht dat je hier contact kunt leggen met overledenen, dit is waarom vele deze berg opzoeken.

213Frost {Open}
Thu Oct 23, 2014 7:07 am
Blake Belladonna View latest post
No new posts

ICY CAVERN

Onder een gigantische gletsjer ligt een gangenstelsel van ijs verborgen. Dit is een goede plek om je verstoppen voor de dieren. De gangen zijn erg nauw, vooral de ingang. De grote dieren die in het noorden leven kunnen hier niet komen.

430Got to go fast! ...
Sun Oct 19, 2014 1:24 pm
Hyōka Izukai View latest post
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked