HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 < Vincent O'Byrne >

Go down 
AuthorMessage
Vincent O'Byrne
Grand prince
avatar

Male Posts : 153
Tokens : 37

Character sheet
Leeftijd: 17 years old
Soort: Shapeshifter
Partner: I'll go the way, lead the way to your darkest sin

PostSubject: < Vincent O'Byrne >   Thu Sep 04, 2014 9:24 pm

EASY TO FALL HARD TO BREAK
Naam:  Vincent O’Byrne
Leeftijd: 17 jaar
Soort: Shapeshifter – Lichtblauwe tijger met zwarte strepen en helblauwe ogen.

Vincent of Vince, ziet eruit als je typische puber en in deel is hij dit ook. Hij is sociaal en zit vaak in de knoop met zichzelf, een typisch puberkwaaltje. Vince is op de zoektocht naar zijn ware zelf en struikelt vaker dan dat hij recht overeind loopt. Het feit dat hij een shapeshifter is helpt hem niet bij het vinden van zichzelf. De tribe waaruit hij stamt zei altijd dat het wezen waar je in veranderd iets over jezelf zegt, maar Vince kan zichzelf niet vinden in de magistische tijger. Hij zou zichzelf eerder zien als de prooi dan als het roofdier.

Vince heeft vrijwel respect voor alle soorten wezens op de aarde, van de mensen tot de wizards. Als hij al een soort moet noemen waar hij het minder goed mee kan vinden zijn het de elven, waarvan hij vindt dat ze het te vaak hoog in de bol hebben. Hun zweverige manier van doen over de natuur vindt hij niets, ook al is hij zelf ook een natuur liefhebber. Op de normale mensen is Vince min of meer jaloers. Jaloers op hun zogenaamde ‘normale’ leventje waar hij soms in zijn diepste dromen naar wenst.
Vince is over het algemeen een do-gooder, die over zowel leider- als volgercapiciteiten beschikt.

Op het moment jaagt en leeft Vince alleen, maar hij zou het niet erg vinden om bij en tribe te horen of er een op te richten. Vincent heeft niet bepaalde sterke overtuigingen buiten het feit dat hij niet tegen leugens kan, en vindt dat je het moorden van demonen niet zonder verstand kan doen. Ieder is een leven, demoon of niet. Was het een beetje anders geweest, had het net zo goed andersom kunnen zijn. Wij staan niet boven hen.

Vincent houdt ervan om in de zon te hangen en te genieten van een zacht zomer of herfstbriesje. De winter vindt hij koud en ondanks het feit dat tijgers geen winterslaap houden, voelt hij zich altijd minder energiek. Vince heeft de gekke voorliefde om geaaid te worden, hoewel hij dit niet graag toegeeft. Hij is een beetje naïef en denkt merendeels van zijn plannen niet volledig door. Hij is ansich een lief persoon met veelal goede bedoelingen maar zal vechten voor de dingen waar hij waarde aan hecht. Hij laat zich niet snel de kast op jagen maar Vince heeft net als anderen een paar gevoelige snaren.

***

Vincent heeft donkerbruine haren die tot ongeveer halverwege zijn nek komen. Zijn haren krullen aan de uiteindes, en zullen na regenval nog een beetje meer krullen. Vincent kleed zich graag in standaard kleding, kleding die het makkelijk maakt om ze snel uit en aan te doen en vooral warme kleding, Vincent is namelijk een beetje een koukleum. Hij heeft een voorliefde voor shirts met lange mouwe, het liefst met een dunne kol hals.  Vincent is ongeveer 1.78 en heeft een normaal postuur.

Vincent’s diervorm is een enorme helderblauwe tijger met donkere strepen. De tijger heeft helblauwe ogen. Hij beschikt in deze vorm over klauwen, tanden en een staart. Als tijger heeft hij de mogelijkheid om op vier poten te lopen maar heeft hij ook ondervonden dat hij op twee  benen kan lopen. Vincent heeft in diervorm een matig tot lange vacht die matig zacht aanvoelen.


TAG: WORDS: OUTFIT: NOTES:Sent by forces beyond salvation, there can be not one sensation
brace yourself for all will pay, help is on the way.
Back to top Go down
View user profile
 
< Vincent O'Byrne >
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: