HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Merle Neyobo

Go down 
AuthorMessage
Merle Neyobo
Sjamaan
avatar

Male Posts : 114
Tokens : 66

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Watermagiër
Partner: Hurricanes and tidal waves can't make my love for you change

PostSubject: Merle Neyobo   Wed Sep 03, 2014 7:07 pm

||Merle Pazule Neyobo||
"If you want to be brave.. Becoming fearless isn't the point, it's learning how to control your fear and ultimately become free from it"

Eerste indruk:
Een puberjongen met lange ledematen en een gezonde bouw. Hij beweegt zich soepel en heeft een goede balans. Zijn halflange haar is romig wit van kleur, een aantal lokken vallen over zijn groenblauwe kleurige ogen, waarin een wijze blik ligt. Als hij zijn magie gebruikt worden die altijd iets feller blauw. Hij draagt haast altijd een korte broek en een blauw shirt, kou heeft nauwelijks invloed op hem. De jongen heeft een afkeer aan schoenen, maar als de ondergrond te scherp/rotsachtig wordt trekt hij simpele leren schoenen aan. Om zijn nek hangt een leren touwtje met daaraan een lapis lazuli steen en een adelaarsveer. Hij verbergt die vaak onder zijn kleding.

Skills:
Plantenkennis en survival: De jongen heeft van zijn omgeving altijd geleerd om te herkennen of een plant giftig of geneeskrachtig was. Hij kent vele trucjes en kan makkelijk overleven in het wild. Jagen heeft hij redelijk onder de knie, hoewel Merle hoofdzakelijk vegetarisch eet.
Magiegebruik: Merle controleert het element water. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al best veel ervaring met magiebronnen en spreuken.  Al meer dan 10 jaar traint hij zijn magie immers.Hij kent zelfs enkele unieke sjamaan spreuken.
Zijn staf heeft hij zelf gemaakt uit lichtbruin hout, gepolijst en met een hars mengsel steviger gemaakt.
Karakter:
Merle heeft nooit iets anders gekend dan de wereld vol demonen. Door zijn omgeving werd hij echter als een soort wondertje onthaalt. Dat heeft hem een nogal sterk zelfvertrouwen gegeven en de jongen heeft moeite met zijn ongelijk toegeven als hij een fout maakt.

Hij ziet mensen snel als zondaars, hoewel hij niet zo harteloos is dat hij ze dood wenst, nee, hij probeert ze juist te helpen om zuiver te worden. Verder kan hij beter omgaan met meisjes dan jongens en is niet echt van het stoere gedrag.

Geschiedenis:
Merle is opgegroeid in een Tribe die je haast als secte zou kunnen beschouwen. Het was een groep bestaande uit watermagiërs en enkele luchtmagiërs, met fundamentele ideeën over goed en fout. De demonen die Alivar teisterden waren niet zo zeer slecht, maar naar de planeet gezonden om de onzuiverheden te elimineren en zo een paradijs te creeëren. De Tribe had vele zuiverende rituelen, sagen en strenge regels. Vrouwen leidden deze samenleving, mannen zorgden voor bescherming en eten. De groep leefde aan de grote rivier, waar een tempel stond waarin de hoofdgodinnen vereerd werden. Die tempel dan ook enkel toegankelijk voor vrouwen en de enkele leverancier die voedsel bracht. Zijn moeder was de jongste van de tempel bewaaksters, een prachtige statige vrouw, waarvan men zei dat ze nooit gezondigd had. Het gerucht ging zelfs dat zij een nimf was, naar de Tribe gestuurd om hen voor onheil te behoeden. Totdat ze zwanger raakte dan. Zodra dat duidelijk werd moest ze vertrekken.

De vrouw werd uit de tempel verstoten en bracht 9 maanden onder het gewone volk door. Het feit dat ze een kind in zich droeg werd namelijk als onrein gezien, omdat het niet zeker was of het kind wel 'goed' was. Ze leefde in eenvoud, werd  af en toe geholpen door de norse jager die haar bezwangerd had, hoewel hij niet echt liefde voor de vrouw voelde, maar wel verantwoordelijkheid jegens haar. Niemand mocht echter te weten komen dat hij de vader was, aangezien hij dan op staande voet verbannen zou worden.

Het was een lastige, lange strijd, maar uiteindelijk kwam Merle ter wereld. Zodra hij zijn eerste kreet slaakte vielen de druppels uit de lucht, een regenbui na lange droogte. En niet zomaar een bui, het was een heuse stortvloed. De sjamaan vertrok onmiddelijk om de geesten van oude stamleiders raad te plegen en kreeg door dat Merle een geschenk was. Het kind van een nimf, niemand wist wie de vader was, waardoor mensen nog sterker geloofden dat hij bijzonder was.

Vandaar ook dat hij bij hoge uitzondering in de tempel opgevoed werd. Al op jonge leeftijd vertoonde hij tekenen van redelijk sterke watermagie, geen wonder natuurlijk met een begaafde moeder. De sjamaan trainde hem, de tempel bewaaksters leerden hem alle gewoontes en rituelen. In de tempel groeiden ook vele meisjes op, voorbestemd om hier de tempel te beschermen, waarmee Merle speelde. Hij was een sociaal kind, geloofde volledig in de wijzes van zijn Tribe. Pure wezens zouden door demonen niet aangetast kunnen worden, wat was waarom enkel de goede, reine mensen het zouden overleven. Het klopte helemaal. Dat mannen, zoals hij, minderwaardig waren, was een lastig punt, dus dat negeerde Merle meestal maar.
Een onbekende oorzaak vergiftigde de waterbron en een golf van verderf schoot door de eens zo gestructureerde Tribe. Meer dan de helft van de inwoners stierven een verschrikkelijke dood, de rest was zo verzwakt dat ze een makkelijke prooi voor de demonen waren. Enkelingen werden overgenomen en met pijn in zijn hart heeft Merle ze uit hun lijden verlost, wat zijn eerste demonen 'moorden' waren. De jongen zelf had het overleefd doordat hij op het moment dat de vergiftiging plaats vond niet thuis was, maar met de sjamaan richting het heilige gebergte trok. Zodra ze echter een kletsnatte gewonde adelaar vonden, die stierf aan de rand van een beekje, een duidelijk voorteken, zijn ze terug gekeerd. Helaas niet op tijd, ze konden enkel toekijken. Merle's moeder is overleden, wat hem nog steeds opbreekt. Hij trekt nu zelf rond, wel in de buurt van water, maar bang om terug te keren naar de plek des onheils. Zoekend naar een nieuwe groep mensen, die zuiver genoeg zijn om samen de demonen te verslaan.
Back to top Go down
View user profile
Merle Neyobo
Sjamaan
avatar

Male Posts : 114
Tokens : 66

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Watermagiër
Partner: Hurricanes and tidal waves can't make my love for you change

PostSubject: Re: Merle Neyobo   Thu Sep 04, 2014 7:36 pm

Tja- een update of eigenlijk een complete reboot van Merle heeft plaatsgevonden, als iemand het interessant vindt om te weten :'>


Back to top Go down
View user profile
 
Merle Neyobo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: