HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Pain from the past. Can hunt you!

Go down 
AuthorMessage
Storm Thundercloud

avatar

Male Posts : 87
Tokens : 75

Character sheet
Leeftijd: 20
Soort: Shapeshifter ~Big grey wolf
Partner: Euh. .. Love ? Never got it , so i cant give it . XD

PostSubject: Pain from the past. Can hunt you!    Sun Sep 21, 2014 1:46 am

Het weer was hier gelukkig beter dan elders. Regen of kou waren zijn minst favoriete dingen, maar de demonen stonden bovenaan zijn lijst van dingen waar de 20 jarige jonge man een bloed hekel aan had. Zijn blik dwaalde over zijn omgeving. Niemand te bekenen, dat wilde nog niet zeggen dat hij ook daad werkelijk alleen was... Storm liep tussen de bomen vandaan naar de hete water bronnen. Hij moest zichzelf wassen, want de zweetlucht die hij rook was alle behalve fris te noemen en zweet laag op zweet laag was ook niet bevorderend om jezelf te bewegen. Plus dat hij het zand van zijn laatste gevecht overal voelde schuren! Gelukkig was niemand in de buurt dus kon hij zijn wapens en kleding afleggen. Niet dat hij dat graag deed. Eigenlijk legde Storm zijn zwaarden zeker nooit verder dan een halve meter bij zich vandaan. Geliefd was Storm niet dat wist hijzelf maar al te goed. Dat kwam meer door zijn wapentuig en ooglap dan om de rest. Maar als men hem beter kende, merkte ze dat Storm erg vriendelijk was. Al kende hij niet wat het woordje liefde voor stellen moest??? Hij legde zijn langste zwaard met het gevest op de rand van de hete water bron die hij uit gekozen had. Verder kleden Storm zich uit om zichzelf te wassen. Ook de band dat hij om zijn hoofd had waar zijn ooglap aan vast zat. Het voelde vreemd om die band en ooglap af te doen. Even knipperde Storm met beide ogen, maar zijn rechteroog bleef op zwart. Rustig aan liet hij zich in het water zakken en wreef met zijn handen licht scheppend over zijn armen. Zodat het hete water ook over zijn schouders en rug liep. Hoewel Storm een erg kort lontje had was hij ook heel erg preuts. Maar dat probeerde hij altijd met agresiviteit te verbloemen, want soms lukte en de des betreffende persoon om te laten draaien zodat hij zich half snel aankleden kon. Storm plukte een hand grote steen van de oever en begon met de steen over zijn huid te schuren zodat alle dode huidcellen van zijn lichaam af geschrobt werden. Zodra hij daar klaar mee was legde Storm de steen weer terug en legde zijn hoofd tegen de zachte oever en sloot voor eventjes zijn ogen, maar hield zijn oren scherp en alert open. Elk verdacht geluidje zou hem waarschuwen om in actie te komen. Zijn lichaam was lang en slank, maar had ook een goed stel spieren door van jongs af aan zware trainingen gedaan te hebben. Niet graag gedaan natuurlijk. Zachtjes liet Storm zijn vingers even over het litteken glijden dat zijn voorhoofd en rechteroog verminkte. Ooit had een meisje uit zijn dorp gezegd dat hij een leuke en knap uiterlijk had. Boos om wat zijn vader had gedaan sloeg Storm met zijn vuist op het water.

Iza een van de knapste meisjes uit zijn dorp had best medelijde met de jonge Storm gehad. Wanneer zijn vader niet met hem trainde trok Storm veel met haar op wat andere jongens jaloers maakte. Een van hen Brain had de lief gemeende woordjes van Iza gehoord en ze door verteld aan Storm‘s vader. Deze bedankte Brain voor de info en riep Storm bij zich. Iza verstopte zich in een boom en keek met oogjes vol tranen toe hoe Storm met woeste slagen terug werd gedreven. Toen Storm de laatste slag wilde parreren vloog het wapen uit zijn handjes en haalde zijn vader nog even gemeen en snel een 30 cm dolk over Storm‘s kinder gezichtje. Hij maakte en lange snede over het voorhoofd van zijn ongewilde zoon en doordat Storm weg trok moest zijn tiranieke vader een stap dichterbij zetten. Daardoor struikelde deze half over zijn eigen zwaard en sneed daardoor Storm‘s rechteroog doormidden en beschadigte nog meer waardoor de gewonde jongen geen kleur meer kon zien. Storm gilde het toen uit van de pijn en vervloekte zijn vader toen voor het eerst openlijk. Toch wel een beetje geschrokken verzorgde Storm‘s vader zijn zoontje. De gewonde jongen was die dag toen ook niet tijdens etenstijd uit zijn kamertje gekomen en Iza was naar huis gevlucht. Storm had haar zins dien nooit meer gezien...

Ineens vlogen storm zijn ogen open. Iets had hem doen opschrikken. Nou ja bang was hij nergens meer voor, maar op uit zijn gedachten was Storm wel op geschrokken. Snel sprong hij overeind en greep het gevest van zijn zwaard. gelukkig stond het water tot zijn middel dus was er nog niet veel te zien. ‘Ik weet dat je er bent! Kom tevoorschijn... Toon jezelf!‘ riep hij met zijn ruwe stem. Het was al minder bast als in het begin, maar het klonk nog steeds hard en zoals hij hetzelf betitelde erg bazig. Goed nu was hij geen meeloper of hielen likker, maar echt een boosdoener was storm nu ook weer niet. Hij wachten en keek ongeduldig rond. Wie he ook was hij wilde wat het ook was in het blikveld van zijn goede oog houden.

[open]u
Theme
Voice

Demons can only destroy. So i hunt every demon down that exists !!!
Back to top Go down
View user profile
Silica Yuuki

avatar

Female Posts : 58
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: .: 14 years :.
Soort: .: Wizard {lucht} :.
Partner: .: Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere. :.

PostSubject: Re: Pain from the past. Can hunt you!    Sun Sep 21, 2014 7:39 pm

Het was een dikke boom, eentje met bladeren die al aan het verkleuren waren, een perfecte schuilplaats om te jagen op voorbijlopend wild. De wind liet zijn takken zachtjes heen en weer bewegen. Het was een perfecte schuilplaats, daar tussen de takken, ook Sicilia had dat al ontdekt. Ze zat op het hoogst haalbare tak voor haar gewicht, haar blik geconcentreerd naar beneden gericht. Dit was een plek waarvan ze vermoede dat er rond deze tijd veel prooi langsliep, en dat was ook zo! Ze had nu al een haas en een eekhoorn gevangen. Ze realiseerde zich niet dat dit succes eigenlijk ook gewoon door haar voortreffelijke schietkunst kwam. Met haar pijlenboog raakte ze bijna elk doel, al helemaal nu ze het combineerde met haar luchtmagie.
Ze had leren schieten van haar opa, hij had haar gedwongen elke dag te trainen, en zij had het verschrikkelijk gevonden! Altijd maar dat schieten op dezelfde doelen zonder dat er ook maar iets van verbetering was. Maar, na een tijdje had ze gemerkt dat het oefenen zijn vruchten afwierp, er kwam verbetering. Ze raakte vaker haar doel en haar schoten werden vloeiender. Na de dood van haar opa had ze lange tijd niet meer getraind, maar toen het idee kwam om haar magie te combineren met haar schietkunsten was haar enthousiasme toch weer op komen drijven. Ze gebruikte nu een techniek waarbij ze gewoon schoot en daarna een extra windstoot gaf waardoor de pijl nog meer snelheid kreeg. En eventueel, als ze erg mis schoot kon ze de richting met diezelfde stoot ook nog een beetje bijwerken, waardoor haar schoten bijna altijd raak waren.
Ze was nu al een tijdje bezig met het oefenen op schoten in een boog, dus dat je rechtdoor schiet, maar dat de pijl dan naar link of naar rechts gaat. Het was moeilijk, maar het ging steeds beter.

Onmiddellijk toen ze zacht geritsel hoorde zette Silica al haar zintuigen op scherp. Dit geluid kon niet van een konijn of haas zijn, dit moest een groter beest zijn, veel groter! Met moeite hield ze haar opwinding onder controle en bleef stil zitten. Het wezen zal vanzelf wel in haar gezichtsveld komen lopen. En ja hoor, eerst een staart kwam tevoorschijn waarna al snel de achterpoten volgde. Het was een bruin harig wezen, dat stond vast. Blijkbaar hield de haarbal even stil, want meer van zijn lichaam kreeg ze niet te zien. Voorzichtig boog ze zicht iets verder naar voren. Een hele domme actie, want een takje dat achter haar hoofd was blijven haken knapte hierdoor. Geschrokken bleef ze dood stil zitten terwijl ze zag dat het wezen in beweging kwam. En ja, als ze toen gewoon was blijven zitten zonder ook maar een enkel geluid te maken was er niks gebeurd, maar toen ze de rode ogen van de haarbal, die blijkbaar een beer was, zag kon ze een gilletje niet onderdrukken. Het was dan wel een jonge beer, het was een bezetene, het enige waar ze echt bang voor was! De beer richtte zijn kwaadaardige ogen haar kant op en kwam vrijwel meteen in beweging. Ze zat dan wel hoog in de boom, ze wist dat beren voortreffelijk konden klimmen. Haar angst onderdrukkend greep ze naar haar boog, pakte en pijl en legde deze op de pees, dit alles in enkele seconde. Maar in die enkele seconde was de beer ook akelig dicht bij de boom gekomen. Ze probeerde te richten, en liet los, maar vlak daarna besefte ze al dat ze te vroeg had losgelaten en dat de pijl niet genoeg vaart had om dodelijk te zijn. Snel greep ze naar een nieuwe pijl en vuurde, deze keer recht in de poot van de beer. Maar het hielp niks, het beest liep gewoond door en was nu bij de boom aangekomen. De boom schudde heen en weer toen de beer omhoog begon te klimmen. Tevergeefs schoot Silica nog een pijl, weer raak, deze keer in zijn rechterschouder. Dit was het moment waarop de beer even was afgeleid, en daar maakte Silica gebruik van. Snel sprong ze aan de andere kant naar beneden, het was een grote sprong en ze kwam hard neer, maar ze had geen tijd om nu te wachten, ze moest rennen! En dus deed ze dat, zo hard als ze kon.

Hoe lang was er nu al voorbij, waarschijnlijk een minuut of twee, maar voor het meisje voelde het als twee uur! Zwaar hijgend strompelde ze voort, het zou niet lang meer duren tot de beer haar had ingehaald. Toen viel haar blik op de warme bronnen vlak voor zich, met daarin een jongeman. ‘Ik weet dat je er bent! Kom tevoorschijn... Toon jezelf!‘ riep hij. "Help!" Schreeuwde Silica terwijl ze naar hem toe rende. "Help! Een beer!" Hij was haar laatste hoop.


Back to top Go down
View user profile
Storm Thundercloud

avatar

Male Posts : 87
Tokens : 75

Character sheet
Leeftijd: 20
Soort: Shapeshifter ~Big grey wolf
Partner: Euh. .. Love ? Never got it , so i cant give it . XD

PostSubject: Re: Pain from the past. Can hunt you!    Mon Sep 22, 2014 4:53 pm

Storm was blij dat hiij voor ie ging liggen in het hete water eerst nog zijn kleding had gewassen. Daarna had hij ze te drogen gelegd, maar had wel zijn korte broek aan getrokken na zichzelf afgeschrobt te hebben. Hoewel hij het niet fijn vond dat vreemde hem zo zagen, maar beter dan in zijn nakie. Een hoge gil van een meisje boorde zich door de stilte waardoor Storm zijn wapen had gepakt en had geroepen dat hij gehoord had dat er iemand was. Toen een meisje de struiken uit kwam rennen duidelijk in paniek zag Storm zag duidelijk iets groots achter haar bewegen. Hij klom snel aan wal en greep zijn andere zwaard erbij en trok een van zijn 30 cm dolken uit zijn laars en rende naar het meisje toe. De dolk stak hij in een speciaale schede aan de binnenkant van zijn arm voor later gebruik. 'Blijf bij mijn spullen.' riep hij haar toe en verlegde zijn blik op de beer. Zo te zien had het meisje de beer al met pijlen willen doden. Fijn zat hij nu met een meer opgefokt beest? Die moordlustige blik in de ogen van de bezeten beer. Het was iets wat vele personen de rillingen over hun ruggen zouden lopen. Maar Storm kende die blik maar al te goed. Dat zag hij bijna elke dag. Storm haalde uit naar de beer en voelde dat zijn zwaard op de klauwen van het monster bleef hangen. Maar dat was niet erg en stak toe met zijn andere zwaard. Het vlees gaf mee zodra hij eenmaal door de huid heen was. De beer brulde van de pijn en haalde met zijn andere poot naar Storm's blinde kant, maar miste diens gezicht al krapte hij over Storm zijn borst heen. Doordat storm net op dit moment een pas naar achteren zetten waren de 4 lange wonden ondiep. Wel werd de 20 jarige jongen een paar passen achteruit geduwt. Storm voelde de pijn door zijn lichaam gieren, maar grimaste en dwong zichzelf verder te vechten. Zijn zwaarden flitste weer op de bezeten beer met snelle bewegingen. Verschillende snijwonden verschenen op de uithalende poten die op Storm gericht waren, maar Storm liet zich niet kennen en voelde de lange klauwen van de beer zijn huid wel open krabben, maar door zijn alertheid waren zijn wonden licht, maar toch bloeden ze meer dan wanneer hij tegen zo'n monster vocht in vrieskou. De rug van een harige berenpoot dreunde tegen zijn blinde kant en liet Storm door de lucht vliegen. Storm had liet zijn zwaarden los om zichzelf niet te verwonden en rolde na een onzachte landing over de grond tot hij stil kwam te liggen. De beer brulde triompantelijk en liep parmantig naar zijn gevelde tegenstander. Maar Storm was niet bewusteloos hij deed alsof en wachten tot het beest dichtbij genoeg was en schoon ongemerkt zijn dolk uit de schede en nam deze alvast goed in de hand. De bezeten beer wilde toehappen alsof hij wilde testen dat Storm echt bewusteloos was. Maar de shapeshifter drukte zich half overeind en stak de dolk door het gehemelte van de beer rechtstreeks naar zijn brein. De bezeten beer jankte eventjes en hing daarna slap op hem. Zwarte rook verliet de beer en loste op in het niets. Met enige kracht inspanning duwde Storm de berenkop bij zich vandaan. Gelukkig kon hij zijn dolk goed vast houden wanneer de kop weggeduwd werd. Daarna stond hij op en verzamelde eerst zijn wapens voor Storm terug naar de warmwater bronnen liep. ' Alles goed met je?' vroeg hij rustig met hijgende stem. Hoewel zijn stem nog steeds ruw was, was er steeds meer emotie in door te horen. Zijn verwondingen bloeden nog flink, maar daar maakte Storm zich minder zorgen over. Dat was een zorg voor later, maar toen hij duizelig werd drukte hij zijn rechterhand tegen zijn blinde kant met een lichte kreun.

(Had gistereavond familie bezoek en vandaag was ik met mijn moeder naar de maandag markt. ^^)
Theme
Voice

Demons can only destroy. So i hunt every demon down that exists !!!
Back to top Go down
View user profile
Silica Yuuki

avatar

Female Posts : 58
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: .: 14 years :.
Soort: .: Wizard {lucht} :.
Partner: .: Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere. :.

PostSubject: Re: Pain from the past. Can hunt you!    Tue Sep 23, 2014 6:40 pm

Zo snel als ze kon rende ze naar de man toe, waar ze zwaar hijgend tot stilstand kwam. Angstig keek ze naar achter, waar haar blik zich kruiste met die van de beer. Zijn ogen waren rood en vol van woede en zij, zij was zijn volgende doel. Angstig greep ze naar haar boog, misschien dat ze nu wel raak kon schieten! "Blijf bij mijn spullen." Sprak de jongen vastberaden, bijna opgelucht knikte Silica, bang als ze was. De man had zijn wapens al gepakt en richtte zijn aandacht op de beer, Silica keek gespannen toe. Ze dacht dat die man hem inderdaad wel aan zou kunnen, maar je wist het nooit zeker. En dus pakte ze haar boog en legde ze zorgvuldig een pijl op de pees. Ze zou hem kunnen raken, gewoon nu, recht in zijn hart. Maar ze aarzelde te lang, en daar was de jongen al, die als het waren tussen haar en de beer sprong. Zachtjes vloekte ze binnensmonds, kans verpest. Nu kon ze niets meer doen, want hij had haar opgedragen om hier te blijven staan en zij had daar mee in gestemd. Ze moest er maar op vertrouwen dat hij het wel zal fixen. Terwijl ze angstig bleef staan kijken naar het gevecht sloot ze af en toe haar ogen. Om ze daarna weer angstig te openen.

"Alles goed met je?" wat verward keek Silica op, waarna ze zachtjes knikte. Ze schaamde zich tegenover die jongen, hij had haar uit de problemen moeten helpen. Ze kneep haar handen tot vuisten. "Het spijt me..." Sprak ze nauwelijks hoorbaar. Haar onderlip trilde, net zoals de rest van haar lichaam merkte ze nu.Back to top Go down
View user profile
Storm Thundercloud

avatar

Male Posts : 87
Tokens : 75

Character sheet
Leeftijd: 20
Soort: Shapeshifter ~Big grey wolf
Partner: Euh. .. Love ? Never got it , so i cant give it . XD

PostSubject: Re: Pain from the past. Can hunt you!    Tue Sep 23, 2014 10:17 pm

Het meisje was overduidelijk bang. Dit waren emotie's waar Storm geen ervaring in had. Tenminste niet als je zijn ervaringen met zijn vader meetelde. Eventjes wreef hij over zijn blinde oog tot de duizeligheid weer weg was getrokken. Hij wist zich er echt geen raad mee, maar iets zeggen of doen moest hij toch wel kunnen, toch? 'Euhm... Je had het geprobeert...' zijn stem klonk nog wel ruw, maar ook lag er nu een duidelijke aarzeling in. Hij wist even niet wat te zeggen nog te doen. In de dorpen had hij wel eens gezien hoe een moeder een bang kind tegen zich aan drukte of een tante, maar bij een wild vreemde kon je zoiets toch niet doen? Toch probeerde Storm haar te troosten en ging dichter naar haar toe en sloot zijn armen om haar heen. 'Het komt goed. Is dit je eerste keer dat je een demon tegen bent gekomen?' vroeg Storm terwijl hij haar losjes in zijn armen hield in een poging haar toch wat troost te bieden.

( Oh god hij is hier zo slecht in!!! XD)
Theme
Voice

Demons can only destroy. So i hunt every demon down that exists !!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Pain from the past. Can hunt you!    

Back to top Go down
 
Pain from the past. Can hunt you!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 1337 Hit vs 1337 chess pro v9 vs Sicilian Hunt
» Contest 39: BGF’s Holiday Food Hunt
» I need help!
» Mystery gifts help with island quests!
» Tiger Hunt (live boadcast)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: SOUTH :: HOTSPRINGS-
Jump to: