HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Silica Yuuki

avatar

Female Posts : 58
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: .: 14 years :.
Soort: .: Wizard {lucht} :.
Partner: .: Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere. :.

PostSubject: If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.   Sat Sep 20, 2014 11:13 am

Met haar koude hand streek ze langs haar natte voorhoofd terwijl ze hijgend tegen de boomstam neer viel. Onder het dikke bladerdek van deze boom konden de grote druppels haar tenminste niet bereiken. De natte plukken haar van het meisje zaten aan haar hoofd en gezicht geplakt en haar kleding was doorweekt. Bibberend drukte ze haar knieën tegen haar lichaam, de kou drong nu pas tot haar door. Hevig verlangde ze naar haar warme deken, maar die warme deken lag aan de andere kant van het bos, waar haar hutje stond. En aangezien de druppels alleen maar groter werden was het niet zo verstandig om daar nu naar opzoek te gaan. Zachtjes zuchtte ze, dat werd wachten tot deze typisch zomerse bui voorbij was.

- Eerste post voor Kenta ~


Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.   Sat Sep 20, 2014 4:25 pm

De harde regen had zijn lange, zwarte haren tegen zijn lichaam aan geplakt gekregen, en zijn kleding was doorweekt. Toen de bui was begonnen had hij er totaal geen last van gehad. Van een paar druppeltjes ging hij niet dood, right?
De bui waarin het miezeren veranderd was leek hem echter wel te boeien, want de zomer was bijna voorbij, en voor je wist stond de herfst al weer op de stoep met zijn kou en vele buien. Veel zin om ziek te worden had hij niet. Nu het koudere weer naderde zou het ook steeds moeilijker worden om aan eten te komen en in leven te blijven.
Met zijn armen om zijn lichaam geslagen liet hij zijn blik over de omgeving glijden, opzoek naar een schuilplaats. Zelf iets bouwen had nu ook geen zin meer. Tegen de tijd dat hij klaar zou zijn was hij allang ziek geworden. Zijn ogen vielen op een grote boom met een dikke stam, enkel een paar meter voor hem. Snel rende hij er heen, en ontmoette al snel de blik van een onbekende. "Um, hey." Begon hij wat voorzichtig. "Is het erg als ik er bij kom?" Het was misschien wat vreemd om dat te vragen aan iemand die hij niet eens kende, maar in dit nood weer was het enige wat hij zocht een schuilplaats, en niet een sociaal leven.


健太 大蛇


☹:
 

Back to top Go down
View user profile
Silica Yuuki

avatar

Female Posts : 58
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: .: 14 years :.
Soort: .: Wizard {lucht} :.
Partner: .: Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere. :.

PostSubject: Re: If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.   Sun Sep 21, 2014 10:33 am

Zachtjes rillend greep Silica haar haar bij elkaar, boog zich een klein stukje naar voren en kneep het zachtjes uit. Kleine druppeltjes gleden vanuit haar haar naar de al vochtige grond en ze ging door tot er niks meer kwam. Daarna haalde ze haar handen keer op keer door haar haar heen om het als het waren te kammen. Het hielp nauwelijks, maar het was tenminste iets, een warm hoofd zorgde immers dat de rest ook minder koud werd.
De boom waar ze tegenaan zat vormde een perfecte schuilplaats tegen de regen. Het dichte bladerdek hield alles van boven tegen en aan de zijkanten stonden struiken waardoor ook de druppels die door de wind schuin werden geblazen enigszins tegen werden tegengehouden. En tot slot, was de bodem hier bedekt met een klein laagje mos, wat het allemaal nog iets aangenamer maakte. "Um, hey." Geschrokken keek Silica op, ze had helemaal niet gemerkt dat er iemand was aan komen lopen. Waarschijnlijk door de regen, die niet alleen haar zicht belemmerde, maar ook haar oren vulde met het geluid van neerkomende spetters. "Is het erg als ik er bij kom?" Wat aarzelend keek ze naar de oudere jongen, hij zag er niet uit als iemand die onprettige bedoelingen had, maar je wist het maar nooit. Maar met zulke omstandigheden moest je elkaar helpen niet? Zachtjes gaf ze hem een klein knikje en schoof een stukje op om plaats voor hem te maken. Daarna richtte ze haar blik weer strak voor zich uit, ze was nooit erg sociaal geweest.Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.   

Back to top Go down
 
If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rainbow Serpent
» School punishment...
» Rainbow 6 Vegas Tonight! Thursday Aug 11th
» Happy BDAY!
» TORA MSA Mazda MX-5 Cup Rounds 10, 11 & 12 - Road Atlanta Club - 6/12/11 - 8pm GMT

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: EAST :: AMPHIBIAN WOODS-
Jump to: