HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Just looking around.

Go down 
AuthorMessage
Raymo Slivermoon

avatar

Male Posts : 7
Tokens : 8
Location : Helmond

Character sheet
Leeftijd: 20.
Soort: Shapeshifter. [Wolf]
Partner: Not yet.

PostSubject: Just looking around.   Tue Sep 16, 2014 1:51 pm

Met een wat slome passen liep Raymo Slivermoon maar wat rond door het bos. Sinds hij zijn familie en roedel had verloren door demon. had hij een behoorlijke verloren en eenzaam gevoel. Hij kwam net terug van een jaagtripje met twee gevangen herten hij was behoorlijk blij met zijn vangst maar toen hij op de roedelplaats aan kwam was iedereen gedood. Meteen had hij zijn vangst laten vallen en de wonden en de sporen onderzocht. Het waren demonen geweest.

Sinds die dag zwierf Raymo maar wat rond. op zoek naar iets. Af en toe snuffelde hij wat met zijn neus wat over de grond en aan wat bladeren en takken. Er drongen verschillende geuren zijn neus binnen maar die van hert en elf waren het sterkst. Waardoor Raymo wist dat hij in een gebied was waar veel elven woonden of door dit gebied reisde. En dat er een kudde hert ergens in de buurt moest zijn. Maar Raymo had niet echt zin om te jagen. Sinds hij zijn Roedel en familie verloren had door de demon wist hij niet echt wat hij moest doen. zijn soort waren echt die in een groep samen leefden en jagen. Misschien dat hij een nieuwe roedel kon beginnen. Raymo liet even een zucht los het zou toch niet worden als zijn oude en hij was ook niet echt bepaald hij leider. hij volgde liever en hij was beter in jagen en in het verkennen van nieuwe gebieden. maar dat maakte nou niet meer uit. Hij was alleen nou en dat vond hij maar niks. Uiteindelijk kwam hij bij een grote steen aan. Waar Raymo op klom en met een zucht in elkaar zakte en maar met een sombere en lege blik in zijn ogen maar wat voor zich uit staarde. En probeerde dan maar van de rust en het mooie weer te genieten. Maar ook dat lukte niet helemaal. Normaal had hij altijd iets om zijn dag mee te vermaken. Jagen of met de Roedel... Meteen schudde Raymo zijn kop en drong een ergerlijke maar ook wat eenzaam zucht tegen. Langzaam gleed zijn blik over de verschillende bomen en met gespitste oren luisterde hij aandachtig naar zijn omgeving.
Back to top Go down
View user profile
 
Just looking around.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: WEST :: HEART OF ALIVAR-
Jump to: