HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 //ALGEMENE VERHAALLIJN

Go down 
AuthorMessage
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: //ALGEMENE VERHAALLIJN   Tue Aug 26, 2014 12:27 pm

Zoals de meeste RPG's heeft ook Alivar een algemeen plot. Als het wat actiever wordt zullen er wat verhaallijnen om dit plot heen gebouwd worden waarin iedereen mee kan doen!

ALGEMENE VERHAALLIJN
Alivar is een wereld die al millennia lang bestaat. Verschillende dierlijke en menselijke wezens leefde hier in vrede samen en konden elkaar prima verdragen. Sommige leefde in Tribes, en sommige alleen. De lucht van Alivar was gevuld met enkel positieve energie. De enige echte zorg die de wezens hier hadden was het vinden van eten, maar meestal kwam dat ook goed. Er waren geen stammen, clans, groepen, etc. Iedereen zag elkaar als één grote stam.
Helaas kwam aan die tijd een einde toen de grote vulkaan in het zuiden van Alivar uitbarstte. De lava die van onder de grond omhoog kwam nam alle opgesloten negatieve energieën met zich mee, en deze wonnen het van de positieve. De connectie tussen mens en dier werd compleet verscheurd, en de dieren begonnen zich steeds agressiever op te stellen tegenover de menselijke wezens. De mensen, die zich voorheen voedde met plantaardig voedsel, jagen nu op dieren als prooi. Niet alleen had de vulkaan negatieve energie met zich mee genomen, maar ook vele demonen, hongerig en opzoek naar een nieuw lichaam, waren naar boven getreden. De dieren hebben zich over gegeven aan de demonen, en raakte zo buiten zichzelf. Hen enige doel is doden. Doden zoveel als mogelijk is. Sommige onschuldige wezens namen hier geen genoegen mee. Ze wilde de dieren doden in de hoop de demonen te verdrijven.

Dit is nu al zo'n vier eeuwen aan de gang, maar zonder succes. Vele hebben de hoop al opgegeven en proberen hun leven zo normaal mogelijk te leiden. Natuurlijk zitten er ook wezens tussen die hier absoluut geen genoegen mee nemen. Ze zullen blijven vechten voor hun wereld.That’s right, from northern to the southern skies
Reaching out to left and right
We all love this planet just the same as you love me

Though the road is traveled less, we can always move ahead
Keep in mind we’re only just beginning
Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
 
//ALGEMENE VERHAALLIJN
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IMPORTANT :: HANDBOOK :: INFORMATION-
Jump to: