HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Storm Thundercloud

Go down 
AuthorMessage
Storm Thundercloud

avatar

Male Posts : 87
Tokens : 75

Character sheet
Leeftijd: 20
Soort: Shapeshifter ~Big grey wolf
Partner: Euh. .. Love ? Never got it , so i cant give it . XD

PostSubject: Storm Thundercloud   Tue Sep 16, 2014 1:20 am

Name: Storm Thundercloud
Noemt zichzelf: Storm
Leeftijd: 20
Geslacht: Man
Soort: Shape shifter ~Big grey wolf
Familie: Mijn moeder heb ik nooit gekent, maar mijn vader als je hem zo noemen mag heb ik eigenhandig vermoord!

Uiterlijk:
Storm draagt een hoofdband om een lelijk litteken dat ook over zijn rechteroog loopt te verbergen. Verder draagt hij enkel zwarte, grijze en witte kledij. Zijn lichaams bouw is slank, lenig en gespiert. Zijn heldere nog goede blauwe oog staart vaak kil voor zich uit ookal zou hij graag toenadering zoeken op sommige momenten.

Karakter:
Storm Kan Vriendelijk zijn zolang ze hem met respect behandelen, Behulpzaam wanneer nodig. Hij is erg op zichzelf en maakt dan ook slecht vrienden. Maar hij meent het goed. Zijn temperament is zeer slecht te beoordelen, maar wanneer de andere hem beter kennen kunnen ze aan zijn pupillen zien wanneer hij uitvallen kan. OOk is hij zeer snel geraakt en kan moeilijk over een ruzie heen stappen. Hij is erg strijdlustig en neemt nooit een stap terug. Zeker niet als hij uit gedaagt word. Dus snel opgeven doet hij dan ook niet. Ook is Storm een stille genieter en kan hij uren boven op een rotspunt of naar een mooie omgeving staren of net waar hij is.

Skills:
* Swift move:
Hij noemt het zo, maar eigenlijk is het gewoon het shiften van zijn menselijke kant naar die van zijn wolven lichaam. Dat op heuphoogte kwa schoft hoogte bij een gemiddelt mens komt.

Sword's:
Door zijn op jonge leeftijdse training van zijn vader is Storm erg handig en op een manier te noemen een echte zwaarden kunstenaar. Tot nu toe is hij niemand tegen gekomen die hem een zwaard afhandig heeft kunnen maken. Met 1, 2 zwaarden of met dolken tijdens een gevecht maakt hem weinig uit. Het gaat om timing volgens zijn vader aan wie hij een bloedhekel heeft.

Geschiedenis

Storm zijn jeugd was niet zoals in sommige gezinnen. Met een liefhebbende vader en moeder. Zijn moeder Evalin stierf tijdens zijn geboorte iets wat zijn vader Boris de jongen altijd heeft voor gehouden en hem ten alle tijden ervan beschuldigte en het de moord op de meest geliefde vrouw die hij ooit gekent had. Hij groeide op in een zekere angst. Zijn vader sloeg hem na believen zelfs zonder een goede reden. Zeker wanneer hij dronken was of als het eten nog niet gemaakt was. Op de leeftijd van 6 begon Boris met het trainen van zijn zoontje. Het ging er ruw aan toe en Storm werd heen en weer geslingert zonder zich echt goed te kunnen weren. Op 15 jarige leeftijd beschadigte zijn vader hem zo dat Storm aan zijn rechter oog blind werd en aan zijn linker oog kleuren blind. Ook diepte was een groot probleem en in het eerst volgende jaar werd Storm nog harder gestraft en ging vaak zonder eten naar bed of dagen zonder goed te eten, maar wel harde trainingen te krijgen! Hij begon steeds vaker ruzie met zijn vader te maken en zijn woede groeide met de dag. Hij wilde uit deze cirkel breken. De demonen stonden op het punt om iedereen in hun omgeving zomaar zonder pardon te doden of over te nemen. Zijn woede jegens zijn vader groeide zelfs zo dat hij tijdens een van zijn trainingen iets voelde knappen. Het zwaard kreeg een eigen leven en hij onthoofde zijn vader zonder waarschuwing toen deze hem voor de zoveelste keer uit maakte voor rotte vis. Zins dien had STorm wel vaker last van onhandelbare uitvallen, maar die kwamen alleen als ze getriggerd werden. Dus als andere hem uitdaagte dan sloeg die ongecontrolleerde woede toe en had Storm achteraf geen enkele spijt. Het was hun eigenschuld. Maar zich aansluiten bij de demonen No way! Hij zoekt ze zelfs op om hen te doden. Maar wat gezeldschap is altijd welkom. Zeker als men hem kent dan is hij een gewone aardige jongen.
Back to top Go down
View user profile
 
Storm Thundercloud
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Storm Worm Bin
» CHAOTIC (Fire and Stone/Storm and Sea)
» Fantastic win for Critter with pawns Storm over Houdini (TCEC)
» Marvel Now
» Jor-El's mega-sale!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: