HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 ∇ Tribe ranks

Go down 
AuthorMessage
Vincent O'Byrne
Grand prince
avatar

Male Posts : 153
Tokens : 37

Character sheet
Leeftijd: 17 years old
Soort: Shapeshifter
Partner: I'll go the way, lead the way to your darkest sin

PostSubject: ∇ Tribe ranks   Mon Sep 15, 2014 6:32 pm

Ranks

- grand prince: indien er een mannelijk persoon de volgende in de rij is om synergy te leiden, wordt deze de grand prince genoemd, ofwel gp. als grand prince stuur je de tribe aan en maak je de meest belangrijke beslissingen.
Deze rang wordt huidig bezet door: Vincent O'Byrne

- duke/duchess: dit is zo’n beetje de rechterhand van de grand prince, als de grand prince geen tijd heeft of afwezig is, neemt de duke of duchess alle zaken over. voor de meeste praktische zaken moet je ook bij de duke of duchess zijn. de duke/duchess zorgt voor de taken verdeling onder de leden en houdt bij wie wat waar moet zijn. als duke of duchess heb je over het algemeen de meeste verantwoording over synergy. tevens neemt persoon Synergy waarschijnlijk op een dag over.

- sjamaan: de healer en meest gewaarborgde lid binnen synergy. de sjamaan legt contact met de geestenwereld. de sjamaan heeft een speciaal droog en veilig plekje binnen de tribe, en dient met veel respect behandeld te worden. tevens adviseert de sjamaan de Grand Prince bij het maken van belangrijke beslissingen

- knight: een vechter van de tribe. als knight verdedig je de grenzen van synergy en loop je een aantal patrouilles. de duke of duchess is je ‘baas’ en vertelt je waar je wanneer en wat moet doen.

- lady/gentleman: als een lady of gentleman doe je alle overige taken binnen de tribe. voedsel verzamelen eventueel jagen en vissen. verder ben je als lady/gentleman redelijk vrij in je doen en laten tot er andere taken zijn om voor te zorgen. zo nu en dan worden er ook feesten georganiseerd etc. deze worden meestal verzorgd door de ladies en gentlemen. ook als er gezamenlijk gekookt wordt zullen de ladies en gentlemen hiervoor zorgen.

- promises: kinderen tussen de 0 en de 12 jaar behoren tot deze categorie. binnen deze rang ben je gewoon kind en mag je in principe doen en laten wat je wilt. er wordt ergens wel van je verwacht dat je miniscule klusjes doet zoals water halen, en bovendien leert van alles en iedereen om je heen.

we stand alone togetherSent by forces beyond salvation, there can be not one sensation
brace yourself for all will pay, help is on the way.
Back to top Go down
View user profile
 
∇ Tribe ranks
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Forum Ranks
» Twelve New Ranks?
» Tutorials - How to add multiple ranks Forumotion
» new rank for forums
» new destiny.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: TRIBES :: SYNERGY-
Jump to: