HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 ∇ Information

Go down 
AuthorMessage
Vincent O'Byrne
Grand prince
avatar

Male Posts : 153
Tokens : 37

Character sheet
Leeftijd: 17 years old
Soort: Shapeshifter
Partner: I'll go the way, lead the way to your darkest sin

PostSubject: ∇ Information   Mon Sep 15, 2014 6:12 pm

Information

synergy staat voor; een proces waarbij het samen gaan van delen meer oplevert als de som daarvan. dit gaat erover dat je beter samen in een clan sterk kunt staan dan solitair en enigszins kwetsbaar. binnen deze clan gaat het om vertrouwen, samenhorigheid, kracht en vrijheid. synergy is geen tribe waar het om macht gaat, maar negeert haar kracht en veiligheid evenmin. binnen de clan heerst er een kalme sfeer waarbij het duidelijk is voor iedereen wat er van hen verwacht wordt. hoewel er binnen synergy duidelijke rangen bestaan betekent dat niet dat deze misbruikt worden onder de leden. indien dit wél het geval is zal het individu door de grand prince van zijn rang ontheven worden. binnen synergy staat voornamelijk ook vrijheid centraal: je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt als je maar in je achterhoofd denkt aan de consequenties die dit mogelijk voor je tribe meebrengen.

Op het moment situeert Synergy zich bij Ayami River. Synergy maakt gebruik van boom en kleine blokhutjes, in het bos bij de oevers van Ayami River.


History

synergy is ongeveer 5 jaar geleden opgericht door vincent’s moeder (shapeshifter). synergy, het woord zegt het al; een proces waarbij het samen gaan van delen meer oplevert als de som daarvan. synergy staat voor het feit dat je samen meer kunt bereiken dan als een ieder apart. samen ben je sterker. de selectie voor synergy is altijd vrij streng geweest waardoor synergy tot op heden nog een kleine tribe is. nu de duchess, de moeder van vincent, van haar rol afstand heeft gedaan, is de tijd aangebroken voor een jongen, vincent, als grand prince van synergy.

We stand alone togetherSent by forces beyond salvation, there can be not one sensation
brace yourself for all will pay, help is on the way.
Back to top Go down
View user profile
 
∇ Information
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Here is some really useful information about travelling with your Ipad and using MM.
» Sedat Canbaz / Super League / Second League / All Information
» Finding my feet with this game
» Sad Bearville News
» Esamir International News Network

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: TRIBES :: SYNERGY-
Jump to: