HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 //TRIBES AANVRAGEN

Go down 
AuthorMessage
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: //TRIBES AANVRAGEN   Mon Aug 25, 2014 4:13 pm

In dit topic kun je je eigen Tribe aanvragen, en met een beetje geluk zelfs oprichten. Het kiezen van Tribe die we gaan gebruiken is niet alleen onze beslissing, maar ook die van jullie! Zodra we wat aanmeldingen hebben en de site al een beetje op gang is zal er een topic komen waarin jullie kunnen stemmen op de Tribe die jullie het leukst lijkt. Vervolgens zal er een topic komen waar je je kunt aanmelden voor de eventuele highranks. Deze zal het team echter wel zelf kiezen. De gekozen Tribe zal ook in de legenda komen te staan.

Wat de Tribes betreft staat alle informatie in DIT topic. Qua namen laten we je vrij. De ''hoofd rangen'' zijn verplicht (Leider, Rechterhand & Sjamaan). De rangen mogen wel anders genoemd worden. Eventuele andere rangen mag je helemaal zelf bedenken. Gewoontes en een eventueel ''geloof'' zijn ook toegestaan.

Alle Tribes mogen verschillend zijn, zolang je alle regels, rituelen, gewoontes etc. maar duidelijk in je aanmelding zet zodat de leden weten waar ze aan toe zijn. Wat er nog meer in je aanmelding moet staan zijn:

 • Het ontstaan van de Tribe. Is het net opgericht of bestaat het al eeuwen?
 • Regels van de Tribe. Mogen heel simpel, mogen ook uitgebreid.
 • Eventuele gewoontes/geloof.
 • Hoe ze denken over andere Tribes.
 • Het algemene karakter van de Tribe
 • Het kamp
 • Sterke en zwakke punten.

Waar je Tribe leeft mag je zelf bedenken, maar er valt enkel te kiezen tussen bestaande gebieden.

Veel succes met aanmelden, en laat je fantasie de vrije loop!That’s right, from northern to the southern skies
Reaching out to left and right
We all love this planet just the same as you love me

Though the road is traveled less, we can always move ahead
Keep in mind we’re only just beginning
Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
Kirito Kirigaya

avatar

Male Posts : 232
Tokens : 42

Character sheet
Leeftijd: 17 Years
Soort: ShapeShifter
Partner: I think I'm crushing on someone...

PostSubject: Re: //TRIBES AANVRAGEN   Tue Sep 02, 2014 6:57 pm

We can run down the street
With the stars in our eyes
We can tear down this town
In the dark of the night
Just open the door
We’ve got time on our side
We can make it out alive
Unpredictable
Unpredictable
Dit is een Tribe, misschien zoals alle andere. Misschien is het hele idee een cliché, maar als je dat denkt, dan ben je hier niet op je plek. Unpredictable is een tribe waar iedereen gelijk is. Iedereen elkaar gelijk behandeld. We beschermen elkaar, zorgen voor elkaar. Daar draait deze Tribe het meeste om.


Ontstaan
Unpredictable is een Guild die al een paar eeuwen bestaat. Het is ontstaan door de Kirigaya's. Altijd is de Tribe een symbool geweest voor bescherming. Dat is ook precies waar de Tribe voor bedoeld is. Een paar keer is Unpredictable bijna uit elkaar gevallen, doordat ze de verkeerde mensen hadden toegelaten. Nu heeft ieder nieuw lid een proefperiode in de Tribe, maar als je in de Tribe past, is dat geen probleem.

Regels

 • Moorden is niet toegestaan.
 • Behandel elkaar met respect.
 • Ja, er zijn hogere rangen, maar dat houd niet in dat je 'beter' bent dan andere. Respect hebben we dus allemaal.
 • Je laat niemand alleen aan zijn lot over.


Rangen

Leader
Deze leidt de Tribe
Kirito

Beta
Ook wel rechterhand. Deze helpt de leader en volgt hem op als deze overlijd.
-

Sjamaan
Dit is de healer van de Tribe. De sjamaan weet veel van kruiden en helpt bij verwondingen en ziektes.
-

Warriors
Dit zijn de beschermers en vechters van de Tribe. Mocht de Tribe aangevallen worden, licht veel in hun handen.
-

Protectors
Lijkt op de Warriors, maar deze rang krijg je als je mensen ín de tribe goed kan helpen. Mensen kunnen met hun problemen naar je toe gaan. Je bent een vertrouwenspersoon.
-

Pupils
Leden tussen de 6 en 14 jaar.

Young ones
Leden onder de 6 jaar
-

Geloof
In de Tribe ben je vrij om je eigen geloof aan te houden. We geloven wat we zelf willen. Het is echter niet de bedoeling dat je jou geloof aan anderen opdringt.

Bondgenoten & Vijanden
Tot nu toe nog geen bondgenoten of vijanden.


Kamp
Unpredictable huist zich bij de Negira Falls.

Sterke & zwakke punten

 • In de Tribe heerst altijd een vrolijke sfeer.
 • Omdat Unpredictable verschillende wezens aanneemt, kan het wel eens zo zijn dat er ruzies ontstaan tussen verschillende rassen.
 • Iedereen staat voor elkaar klaar, er wordt dus niemand aan zijn lot overgelaten.
 • Mocht de Tribe ooit in een oorlog belanden met een andere Tribe, hebben ze wel degelijk een probleem. Unpredictable is niet bedoeld om de sterkste tribe te worden, maar om iedereen te kunnen helpen die hulp nodig heeft.


Aanmelden
Als je lid wilt worden van Unpredictable, moet je een topic maken waarbij je de leader of beta zoekt/aanspreekt over de Tribe. Deze zal dan zo snel mogelijk reageren en kijken of je personage in de tribe past!

words: xx // tag: xx // notes: xx.
thanks <3
Last edited by Kirito Kirigaya on Fri Sep 05, 2014 5:15 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Vincent O'Byrne
Grand prince
avatar

Male Posts : 153
Tokens : 37

Character sheet
Leeftijd: 17 years old
Soort: Shapeshifter
Partner: I'll go the way, lead the way to your darkest sin

PostSubject: Re: //TRIBES AANVRAGEN   Fri Sep 05, 2014 2:46 pm


S Y N E R G Y TRIBE

TRIBE NAME: SYNERGY
TRIBE HISTORY:  Synergy is ongeveer 5 jaar geleden opgericht door Vincent’s moeder (shapeshifter). Synergy, het woord zegt het al; een proces waarbij het samen gaan van delen meer oplevert als de som daarvan. Synergy staat voor het feit dat je samen meer kunt bereiken dan als een ieder apart. Samen ben je sterker. De selectie voor synergy is altijd vrij streng geweest waardoor Synergy tot op heden nog een kleine tribe is. Nu de duchess, de moeder van vincent, van haar rol afstand heeft gedaan, is de tijd aangebroken voor een jongen Vincent, als Grand Prince van Synergy.

GENERAL INFORMATION:

Synergy staat voor; een proces waarbij het samen gaan van delen meer oplevert als de som daarvan. Dit gaat erover dat je beter samen in een clan sterk kunt staan dan solitair en enigszins kwetsbaar. Binnen deze clan gaat het om vertrouwen, samenhorigheid, kracht en vrijheid. Synergy is geen tribe waar het om macht gaat, maar negeert haar kracht en veiligheid evenmin. Binnen de clan heerst er een kalme sfeer waarbij het duidelijk is voor iedereen wat er van hen verwacht wordt. Hoewel er binnen Synergy duidelijke rangen bestaan betekent dat niet dat deze misbruikt worden onder de leden. Indien dit wél het geval is zal het individu door de Grand Prince van zijn rang ontheven worden. Binnen Synergy staat voornamelijk ook vrijheid centraal: Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt als je maar in je achterhoofd denkt aan de consequenties die dit mogelijk voor je tribe meebrengen.

TRIBE RANKS:

- Grand Prince: Indien er een mannelijk persoon de volgende in de rij is om Synergy te leiden, wordt deze de Grand Prince genoemd, ofwel GP. Als Grand Prince stuur je de tribe aan en maak je de meest belangrijke beslissingen.

- Duke/Duchess: Dit is zo’n beetje de rechterhand van de Grand Prince, als de Grand Prince geen tijd heeft of afwezig is, neemt de Duke of Duchess alle zaken over. Voor de meeste praktische zaken moet je ook bij de Duke of Duchess zijn.  De duke/duchess zorgt voor de taken verdeling onder de leden en houdt bij wie wat waar moet zijn. Als Duke of Duchess heb je over het algemeen de meeste verantwoording over Synergy. En ben je tevens het persoon die Synergy op een dag waarschijnlijk overneemt.

- Sjamaan: De healer en meest gewaarborgde lid binnen Synergy. De sjamaan legt contact met de geestenwereld. De sjamaan heeft een speciaal droog en veilig plekje binnen de tribe, en dient met veel respect behandeld te worden.

- Knight: Een vechter van de tribe. Als Knight verdedig je de grenzen van Synergy en loop je een aantal patrouilles. De Duke of Duchess is je ‘baas’ en vertelt je waar je wanneer en wat moet doen.

- Lady/Gentleman: Als een lady of gentleman doe je alle overige taken binnen de tribe. Voedsel verzamelen eventueel jagen en vissen. Verder ben je als Lady/Gentleman redelijk vrij in je doen en laten tot er andere taken zijn om voor te zorgen. Zo nu en dan worden er ook feesten georganiseerd etc. Deze worden meestal verzorgd door de ladies en gentlemen. Ook als er gezamenlijk gekookt wordt zullen de Ladies en Gentlemen hiervoor zorgen.

- Promises: Kinderen tussen de 0 en de 12 jaar behoren tot deze categorie. Binnen deze rang ben je gewoon kind en mag je in principe doen en laten wat je wilt. Er wordt ergens wel van je verwacht dat je miniscule klusjes doet zoals water halen, en bovendien leert van alles en iedereen om je heen.

TRIBE RELIGION/RITUALS:  

- Twee keer per week kan er bij de heersend Grand Prince of Duchess geklaagd worden/een audiance gevraagd worden. Indien de Grand Prince of Duchess niet aanwezig kan zijn zal de Duke dit voor hem/haar ovenemen.
- Iedere soort is gelijk, niemand is een haar beter als een ander.
- Vlees eten is toegestaan maar er wordt verzocht de tribe niet te veel te bebloeden met onnodig dierenleed.
- Je leeft niet alleen voor jezelf maar ook voor het beter maken van de tribe. Alles wat je doet of juist niet doet zal de tribe’s naam kunnen besmeuren.

TRIBE RULES:
- Je hebt gekozen voor het leven binnen een tribe, besef dan dat er bepaalde verwachtingen van je zijn.
- Iedereen zorgt er voor dat zijn eigen bijdrage aan de tribe gedaan wordt.
- Geweld binnen de tribe leden zijn niet gewenst en dienen zsm opgelost te worden.
- Buiten het tribe gebied gedraag je je als Synergy lid voorbeeldig, dat wilt zeggen dat je je bewust bent van de consequenties die je actie bij de tribe teweeg kunnen brengen.
- Het woord van de Grand Prince is bindend en tevens het laatste woord.
- Er wordt verzocht het jagen op dieren zoveel mogelijk te minimaliseren.
- Bij ernstig verraad/geweld zal je worden verbannen van de tribe en het kamp.
- Ieder soort is welkom in de tribe, en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de soorten onderling.

SYNERGY’S ALIES AND ENEMIES:

Huidig heeft Synergy nog geen bondgenoten of vijanden. Synergy is er niet op uit om meer grond te winnen of een grotere/betere clan te zijn als een ander. Indien een andere tribe Synergy tot vijand verklaart zal Synergy reageren op gepaste wijze. Synergy gaat in eerste instantie altijd uit van vrede.

TRIBE CAMP:

Synergy situeert zich nabij Ayami river, wegens de overvloed aan water en het nabij zijn van vissen. Synergy maakt vooral gebruik van boomhutten en eventueel kleine blokhutten gemaakt van ronde houten balken.

TRIBE UPS-AND-DOWNS:

+ Synergy is ondanks het kleine leden aantal een vrij krachtige tribe.
-  Synergy heeft een vrij strenge procedure wat betreft het lid worden van Synergy.
+ Synergy’s idealen; vrijheid, zelfstandigheid, bij elkaar zijn,
-  Synergy heeft voor een tribe vrij veel strikte regels en taken.

AANMELDEN VOOR SYNERGY:
- Ieder soort mag zich aanmelden bij Synergy.
- Je kunt je vrijblijvend aanmelden.
- Indien de beoogde rang vrij is, mag je je er voor aanmelden.
- Als je je aan wilt melden, moet je een topic openen met de Grand Prince of        Duke/Duchess.
- In principe is er geen reden waarom je niet aangemeld zou worden. ;]

AFMELDEN BIJ SYNERGY:

- Je besluit om Synergy te verlaten is permanent, Synergy neemt geen leden terug    die eerder al besloten heeft om hen te verlaten.
- Indien je Synergy wilt verlaten schrijf je een kort bericht naar de Grand Prince over hoe je vertrekt/waarom.

- Zodra je Synergy verlaten hebt ben je niet meer welkom in het kamp, en zal je hiervan geweerd worden.
We stand alone, together.
tag
### words
///
robb starkSent by forces beyond salvation, there can be not one sensation
brace yourself for all will pay, help is on the way.
Back to top Go down
View user profile
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: Re: //TRIBES AANVRAGEN   Sun Sep 07, 2014 3:40 pm

Het stemtopic is GEOPEND!
Zodra we weer nieuwe Tribes nodig hebben zal dit topic zich weer openen zodat nieuwe mensen zich kunnen aanmelden. Nu gaat het topic even op slot.That’s right, from northern to the southern skies
Reaching out to left and right
We all love this planet just the same as you love me

Though the road is traveled less, we can always move ahead
Keep in mind we’re only just beginning
Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
Sponsored content
PostSubject: Re: //TRIBES AANVRAGEN   

Back to top Go down
 
//TRIBES AANVRAGEN
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Makra Tribes
» Question about Creatures that count as 2+ tribes and "if you only control" mugics

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: TRIBES-
Jump to: