HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 {OPEN} I don't feel the cold...

Go down 
AuthorMessage
Sage Scarlet

avatar

Female Posts : 403
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: 16
Soort: Vampier
Partner: I wish I could stay with you...

PostSubject: {OPEN} I don't feel the cold...   Sun Sep 14, 2014 4:26 pm

Daar lag ze dan, met haar armen en benen gespreid in de sneeuw. Haar normale kleding aan, en noch geen gevoel. Iedereen die haar zou zien nu zou haar voor gek verklaren. Dat rare meisje dat in gewone kleding in de sneeuw gaat liggen voor de lol, ze hoorde de mensen het al zeggen. De kou raakte haar niet meer sinds ze vampier was. De zon begon langzaam onder te gaan, dat betekende dat ze hier al bijna de hele dag lag. Sage miste het leven als mens, kou en warmte kunnen voelen. Geen bloed van andere hoeven halen. Vampier zijn had dus totaal geen voordelen. Je was niet eens sneller, sterker, of dan ook maar iets anders dat voordelig was. Ondertussen had ze al met meerdere 'soortgenoten' gesproken. Deze dachten er vrijwel allemaal heel anders over dan zij. De meeste vonden het blijkbaar leuk om wezens van hun bloed te beroven. Andere gingen graag op jacht om het bloed van dieren te drinken. Sage had dat ook geprobeerd, je kon nou niet zeggen dat het een succes was. Vlak er na werd ze misselijk, alles kwam er meteen mee uit. Die vreselijke smaak had ze ook twee weken mee in haar mond gelopen. Bij het geluid van krakende sneeuw in de buurt haalde Sage zo geruisloos mogelijk haar dolk uit een laars. Haar rode ogen sloten zich om zich meer te kunnen focussen op het geluid. Het kwam van onder, nee rechts... Het was rechts onder haar waar het geluid vandaan kwam. Langzaam werd elke stap luider, het ding kwam dus steeds dichter bij. Zodra het dicht bij genoeg was sprong het zwartharige meisje op. Haar dolk in de aanslag.


Everybody's got a dark side

Please remind me who I really am
Back to top Go down
View user profile
Dylan Vaughen

avatar

Male Posts : 12
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: 13
Soort: Vampier
Partner:

PostSubject: Re: {OPEN} I don't feel the cold...   Tue Sep 16, 2014 9:08 pm

Het was erg makkelijk te zien van waar de jongen juist kwam. Niet door de voetstappen die je bij de meeste mensen zou kunnen onderscheiden als ze op sneeuw liepen. Dylan had geen voetstappen achtergelaten, maar meer een soort van loopgraaf. Ondanks dat de jongen bijna letterlijk zo licht als een veertje was, zakte hij nog altijd door de sneeuw heen en omdat hij minder dan een meter groot was, waren zijn benen niet lang genoeg om hoog te kunnen optillen waardoor hij zich al schuifelend een weg door de sneeuw moest banen. Nu had hij het geluk dat hij dood was -eigenlijk dacht hij daar liever niet aan, maar het was een feit- waardoor hij iets zoals de koude helemaal niet kon voelen, anders had hij nu vast en zeker een groot probleem gehad. Zijn kleren waren namelijk helemaal doorweekt en zijn haren plakten tegen zijn voorhoofd aan terwijl water in straaltjes langs zijn gezicht naar de kraag van zijn jas gleed. Een gewoon mens zou waarschijnlijk allang rillend van de kou in de sneeuw gelegen hebben, maar aangezien hij geen gewoon mens was, had hij dus geen enkel probleem met het feit dat hij door de sneeuw heen moest ploeteren. Dylan was nog nooit in dit deel geweest en zijn nieuwsgierigheid had hem naar het noorden getrokken. Misschien kwam hij hier wel een andere soort van wezens tegen! Misschien kwam hij zelfs zijn eigen soort tegen aangezien vampieren makkelijk in deze temperatuur kondek overleven. De jongen reageerde dan ook best enthousiast toen hij iemand in de sneeuw zag liggen en probeerde nog sneler vooruit te komen. Nog voordat hij het meisje had kunnen bereiken, sprong ze al op en met grote ogen bleef Dylan op zijn plaats staan. "Wat is dat?" Vroeg hij, wijzend naar het voorwerp dat ze in haar handen had. Hij had zo'n dingen al wel eerder gezien, maar hij had nog nooit de kans gehad om te vragen voor wat het diende. Doordat hij dus niet wist wat het was, voelde hij zich ook niet geïntimideerd. "Het ziet er best gevaarlijk uit, misschien moet je het maar gewoon weggooien." De jongen glimlachte liefjes zodat zijn puntige hoektanden zichtbaar werden. "Straks doe je jezelf nog pijn."
Back to top Go down
View user profile
 
{OPEN} I don't feel the cold...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 29th Andorra Open
» Hasbro "Mega" Toy sale, Homebush
» Limbus Patrum Dojo is now open for new recruit's
» Whats going to happen to Muxxu in about 3 weeks.
» How do we feel about Marvel Select?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: NORTH :: AOSEN-
Jump to: