HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 //HIGHRANKS (GZ)

Go down 
AuthorMessage
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: //HIGHRANKS (GZ)   Sun Sep 14, 2014 10:30 am

Zoals jullie zien is de eerste Tribe gekozen! Nogmaals gefeliciteerd, Error!

Goed, nu er dus een Tribe is gekozen heeft deze natuurlijk actieve(!) hoge rangen nodig. Het team en Error hebben besloten dat jullie je hier voor de rangen duke/duchess en sjamaan kunnen aanmelden. Vervolgens zullen wij samen kiezen. De rang Grand prince wordt bespeeld door Error zelf.

In de aanmelding willen we wel graag de volgende puntjes terugzien:
  • Informatie over het karakter.
  • Het een en ander over jezelf. (Ervaring, etc)
  • En natuurlijk een goede motivatie.


Bedenk wel dat als je deze rangen wilt bespelen, je echt actief moet blijven! Ook willen we het liefst een uitgebreide aanmelding, zo dat we kunnen zien dat jij er moeite voor hebt gedaan en er tijd in hebt gestoken.

Veel succes met aanmelden! Er is nog geen deadline, maar waarschijnlijk komt deze later.That’s right, from northern to the southern skies
Reaching out to left and right
We all love this planet just the same as you love me

Though the road is traveled less, we can always move ahead
Keep in mind we’re only just beginning
Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
Levi Heichou
Duke
avatar

Male Posts : 275
Tokens : 122

Character sheet
Leeftijd: 19
Soort: Shapeshifter
Partner: I can't fall in love... I cannot let that happen... Right?

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Sun Sep 14, 2014 12:47 pm

Aanvraag voor Duke
Informatie over het karakter
*verwijst naar dumptopic voor algemene info*
Naam: Levi Heichou
leeftijd: 19 jaar
lengte: 1m62
gewicht: 54kg
Levi Heichou is een volwassen persoon die weet waarmee hij bezig is, hij bezit veel kennis en heeft altijd al een hogere rang bekleedt bij zijn vroegere tribe die onbekend is in de omstreken van Alivar. Zijn tribe is uiteindelijk compleet uitgemoord en hierbij was Levi samen met wat andere leden de enige overlevenden. Hierdoor is hij afstandelijker geworden en kan hij soms als een enorme zak overkomen. Maar hij geeft om anderen, hoewel je het niet aan hem zou zien. Het verlies kwam bij hem enorm zwaar aan en zeker omdat hij ze letterlijk heeft zien sterven. Iets vreselijk om bij toe te kijken, natuurlijk heeft hij dit na al deze jaren nog altijd niet kunnen verwerken en zit hij er nog mee. Dus hierbij probeert hij alle mensen zo ver mogelijk bij hem vandaan te houden om zo pijn te vermijden. Maar nu wilt hij er wel degelijk over raken door zichzelf weer in een tribe te zetten en weer wil hij een poging wagen om de hogere rang van Duke te bekleden, weer zoals vroeger.

Het een en ander over jezelf. (Ervaring, etc)
Ik heb ooit op Wolfstory een eigen roedel gehad maar door inactiviteit van de leden en de mede-alfa, is deze stopgezet. Ikzelf heb al zeven jaar ervaring RPG-gewijs en ik kan lange posten typen, als dat een vereiste is. Ik ben elke dag actief en zo niet, dan heb ik een goede rede daarvoor en meldt ik dat als ze daarom vragen. Ik ben Anne, ik ben net twintig jaar geworden en ben begonnen met RPG op de leeftijd van dertien jaar, het spamtijdperk nog op Wolfstory meegemaakt en alle evoluties van die RPG ook, zo heb ik leren schrijven op een hoog niveau ook al doe ik het vaak niet, maar ben bereid het te doen. Mochten er nog vragen zijn, PB me maar

En natuurlijk een goede motivatie: 
Mijn karakter is een leidinggevend type, dat veel weet over de wereld en graag zijn kennis deelt met anderen, maar door zijn trauma is dit aspect helemaal teruggetrokken. Maar als hij die hogere rang misschien gaat bekleden, gaat hij weer openbloeien tot het persoon die hij ooit was uiteindelijk. Levi is een heel loyaal type, beschermend maar gesloten, nieuwe mensen vertrouwt hij vaak eerst niet, maar uiteindelijk als hij je vertrouwt, dan beschermd hij je, no matter what.


~This war has to end~


Last edited by Levi Heichou on Mon Sep 15, 2014 7:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Merle Neyobo
Sjamaan
avatar

Male Posts : 114
Tokens : 66

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Watermagiër
Partner: Hurricanes and tidal waves can't make my love for you change

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Sun Sep 14, 2014 3:19 pm

Whelps, let's give this a try.
De aanmelding is voor Merle Neyobo als sjamaan~

Informatie over het karakter en motivatie.
Nou, ten eerste heeft Merle een geschiedenis die je hiero kan lezen. Het is niet echt de complete versie en ik zal er in de rpg ook wel vanaf wijken, maar het geeft wel een beeld van wie Merle is en wat hij meegemaakt heeft.
Hij is aardig, redelijk kalm en sociaal. Hoewel hij natuurlijk verdriet voelt jegens de manier waarop zijn familie en Tribe om het leven gekomen zijn heeft hij geen trauma's of psychopatische neigingen. He's pretty sane. Beetje awkward misschien, maar juist daarom lijkt het me leuk om hem als een sjamaan aan het werk te zetten. Hiervoor is hij opgeleid, hij heeft al kennis, zal dus niet zomaar wat aanrommelen, maar moet alsnog veel leren. Dat wil hij ook graag, hij wil zijn taak als sjamaan naar beste kunnen uitvoeren.

Ik zie dit echt als een kans voor karakter ontwikkeling. Hij zal de kans krijgen om met heel veel mensen om te gaan en te leren en ervaringen op te doen, which is great.

Het een en ander over jezelf. (Ervaring, etc)
Zoals je kan zien bij mijn profiel heet ik Emma en ben ik 19 jaar oud :'] Ik studeer biologie, maar das niet echt relevant lijkt me zo (behalve dat ik wel realistische shit probeer te doen qua helen etc en ook wel wat kennis van het menselijk lichaam heb.) Naast Alivar ben ik op Starshine Academy en de Hongerspelen actief. Op Starshine heb ik verschillende rangen die ik netjes actief hou, een docent en adviseur die natuurlijk ook eigen inbreng vereisen. Ik heb er dus al wat ervaring mee. Oh en ik ben op Starshine admin.
Mijn posts mag je zelf beoordelen haha ^^Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Mon Sep 15, 2014 7:29 pm

I wanna be Duchess~

Name♦ Brianne Haim
Nicknames♦ Bri, Anne
Gender♦ Female
Age♦ 19 Years
Kind♦ Shapeshifter {Hawk}
Sex♦ Hetero
Lifestyle♦ Tribe
♦:
 

Hair♦ Short, pink
Eyes♦ Pink
Length♦ 1.65 m
Weigth♦ 50 kg
Build♦ Small, Pretty flexible, Quickly
Faceclaim♦ Lisbeth van Sword Art Online


Preudish♦ Brianne kan vrij preuts zijn. Ze is tegen seks voor een relatie (of gewoon altijd) en probeert te voorkomen dat ze naakt wordt gezien. Dit is nog niemand gelukt, en als dit zou gebeuren, zal je hoogstwaarschijnlijk een ledemaat verlieen. {Inspiration}
Brave♦ Dapper is een van de eigenschappen die haar zo'n goede duchessa maken. Ze aarzelt niet om actie te ondernemen en doet meestal het eerste wat in haar opkomt.
Smart♦ Dit meisje is ook best slim en tactisch. Ze zet vallen voor prooi, legt netten in de rivier, zoekt hele voorraden in de zomer en traint vooral veel in de winter. Ze weet zich constant aan te passen doordat ze altijd een nieuwe oplossing weet te vinden.
Rough♦ Ze kan vrij ruw zijn, wat een voordeel is in gevechten.
Humoristic♦ Waarschijnlijk zou je deze eigenschap niet verwachten bij Brianne, maar stiekem heeft ze een best grote behoefte geintjes uit te halen met anderen. Niemand zou haar ook maar durven te verdenken, dus meestal wordt een onschuldig persoon veroordeeld tot grappenmaker.
Scared of the dark♦ Brianne is nogal bang in het donker, vooral als ze alleen is.


Strength♦ ●●●oo
Hunting♦ ●●●oo
Agility♦ ●●●oo
Fighting♦ ●●●●●
Speed♦ ●●●●o
Social♦ ●●ooo
Intelligence♦ ●●●oo


Brianne wordt geboren in Synergy, als dochter van een twee-eiige tweeling. Deze is echter niet van de man met wie Bri's moeder is getrouwd. Ze is vreemdgegaan, en de biologische vader wil bekendmaken dat hij de vader is. Moeder vindt dit geen goed idee, en geeft hem één kind. Een jongetje dat de man in het bos zou hebben gevonden, en de naam Levi Heichou krijgt.
Brianne leidt een normaal leventje. Ze maakt vrienden, gaat op haar eerste jacht, leert vechten en het allerbeste uit de natuur halen. Vooral voor vechten blijkt ze erg getalenteerd te zijn. Haar vader was dolblij, wilde dat haar dochter de beste van iedereen zou worden. Hierdoor trainde hij haar heel vaak- te vaak*-. Brianne verloor bijna al haar vrienden, op twee na. Vincent en Vaine bleven voor lange tijd haar enige steun. Vincent was de enige die haar echt leek te begrijpen, en Vaine leerde haar zelfstandig en sterk te zijn. Dat had ze wel nodig, toen het meisje plots verdween. De demonen werden verdacht, waardoor Brianne een grote droom heeft ontwikkeld; alle demonen uitroeien. Nu ging ze, buiten de tijd met haar vader, vrijwillig trainen. Ze leerde een dolk gebruiken, haar dierlijke vorm goed te controleren, wegspringen en snel vechtpatronen ontdekken.
Toen ze een jaar of zestien was, ontdekte ze dat ze een broer had. En dan geen normale broer, een twéélingbroer, bínnen de tribe. Het was Levi, een random jongen met wie ze niet zoveel optrok. Brianne wist niet wat ze ermee aanmoest, en besloot haar mond maar te houden, iets wat ze nog steeds doet.

*Ik bedenk me net dat dit erg op Arely lijkt XD

Me

Name♦ Bregje
Age♦ 13
Real Life♦ In het dagelijks leven doe ik niet veel meer dan naar school gaan, huiswerk maken en computeren. Iets wat me behoorlijk (soms zelfs te) actief maakt op het internet. Op Zaterdag rij ik paard, en verder cosplay, teken en schrijf ik. Ik vind het ook wel leuk op te knutselen, wat ik voor mijn cosplays gebruik.
Experiences♦ Ik schrijf ongeveer vijf jaar, RP ongeveer 2 jaar, met een half jaartje noobperiode en een paar maandjes pauze. Verder heb ik niet veel hoge rangenervaring. Ik ben op Raposa één jaar Nurse geweest.
Motivation♦ Ik zag de mogelijkheid om je aan te melden, en ik bedacht me dat dit een rang is die me erg leuk lijkt. Ik heb altijd al meer interesse gehad in deze rang dan Leader. Ik heb het gevoel dat je er veel meer kanten mee op kan als met leader.  Ook lijken Vincent en Brianne me wel een leuk stel, omdat ze volgens mij totaal verschillend zijn.
Tijdens het uitwerken van dit meisje, ben ik haar karakter heel leuk gaan vinden. Ze is zo onvoorspelbaar, sommige dingen verwacht je echt niet bij haar. En dat maakt haar juist zo interessant. Ze lijkt me een leuke, handige duchess en ik heb enorm veel zin om haar te bespelen.Last edited by Arely Vedunia on Fri Sep 19, 2014 4:43 pm; edited 13 times in total
Back to top Go down
View user profile
Dylan Vaughen

avatar

Male Posts : 12
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: 13
Soort: Vampier
Partner:

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Mon Sep 15, 2014 8:21 pm

Eens een poging doen voor Duchess met een nieuw accje ofcourse x3
Edit; Aanmeldingen stromen binnen blijkbaar

Informatie over het karakter
Witney -of West zoals ze zichzelf graag noemt- Martin is het typische voorbeeld van one of the guys. Ze weet van zichzelf dat ze best knap is en ze gebruikt haar looks vaak als ze iets van iemand gedaan wilt krijgen. Ze vind het altijd geweldig om te zien hoe mannen haar proberen te versieren en ze laat hen meestal erg hun best doen voordat ze hen verteld dat ze echt niet op hun valt. Het is nog geen enkele man gelukt om haar voor zich te winnen en dat is iets dat waarschijnlijk nooit gaat gebeuren aangezien ze niet eens voor mannen valt. Nee, deze vrouw is a proud lesbian en er is geen enkele man die haar geaardheid zou kunnen veranderen. Mannen die toch nog willen proberen en haar aanraken op plaatsen waar dat echt niet kan of gewoon een tik op haar kont geven, kunnen er zeker van zijn dat het later heel moeilijk gaat worden om nog kinderen te kunnen maken. West is een harde werker en verwacht ook van anderen dat ze hun best doen en een goede motivatie hebben. Ze is goed in het op hun plaats zetten van mensen en heeft altijd wel een sarcastische opmerking klaarstaan. Ze is niet het soort persoon dat dreigt met iets en die dreiging dan niet uitvoert als het nodig is. nee, als zij met iets dreigt is het serieus en dan kun je maar beter op je tellen passen. Eenmaal op haar zwarte lijst raak je er niet makkelijk meer vanaf.
West is iemand die mensen best wil respecteren, maar die mensen moeten haar respect eerst verdienen. Hoe je dat kan verdienen moet je zelf maar uitzoeken aangezien er verschillende manieren zijn. Ondanks dat ze soms wat 'mannelijk' kan overkomen, heeft ze nog altijd haar vrouwelijke kantjes. Zo is ze misschien net iets sneller gekwetst dan een man en weet ze heel goed hoe ze haar charmes moet gebruiken. Zoals al eerder gezegd vindt ze het geweldig om mannen te bespelen. Sommige mensen zeggen wel eens dat ze geen ziel heeft, iets dat goed samengaat met de natuurlijke rode kleur van haar haren. Ze is achttien jaar oud, maar haar rondingen zijn een stuk minder dan bij een andere vrouw van haar leeftijd.

Het een en ander over jezelf
Hai, le me is Kaat en ik ben zeventien jaartjes jong. Laten we zeggen dat ik toch al een vijf-zes jaar rpg ervaring heb. Ik zit op een paar sites waaronder Engelse waar ik wel goed actief op kan blijven. Ik heb al best veel hoge rangen bekleedt op rpg's die nog lopen (like starshine and bad romance) en rpg's die helaas uitgestorven zijn. Erm ik vind dat mijn post in de loop van de jaren wel vooruit zijn gegaan, maar of je ze goed vind mag je zelf bepalen (sorry Emma, stole that one). ik ben een paar keer admin en mod geweest, dus ik weet hoe het is om een hoge rang te hebben. Volgens mij had ik het in een roedel op Wolfstory ook best ver geschopt, maar dat was toch al een tijdje terug. Verder ben ik niet zo interessant, dus ik laat het hier maar bij.

Een goede motivatie: Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingetjes op te zoeken die ik kan gebruiken in post, daarom vind ik het ook zo leuk om een leraar te rp'en. Niet dat dat veel betrekking heeft tot dit, but o well. Het is een tijd geleden dan ik nog eens een vrouw gerp'd heb en dit leek me het perfecte moment om nog eens te proberen. West hier is zoals je misschien (waarschijnlijk) al gelezen hebt iemand die niet over zich heen laat lopen en makkelijk mensen om haar vinger windt. Ze weet hoe ze moet vechten en ze weet hoe ze die kennis het best aan anderen kan overdragen. Ze verwacht best veel van de mensen om haar heen en kan hen tot het uiterste laten gaan, maar aan de andere kant is ze een best gevoelig persoon dat een huilend kind zonder pardon op haar schoot zou nemen om het te troosten. Zo zou mensen nooit zo hard laten trainen dat ze dood neervallen. nee, ze zou net optijd stoppen zodat ze zichzelf nog naar 'huis' kunnen slepen.
Back to top Go down
View user profile
Newt Woods

avatar

Male Posts : 66
Tokens : 22

Character sheet
Leeftijd: 17 Years
Soort: Bender [Water]
Partner: You can't love me

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Sun Sep 28, 2014 9:47 am

Informatie over het karakter.
*Verwijst door naar voorsteltopic*
Newt is een beetje... apart. Hij heeft zijn geheugen verloren, is depressief maar laat dat niet zien. Hij is echter wel een vrolijk persoon voor de buitenwereld, zal je proberen te helpen en neemt andere serieus. Hij kan leiding geven, maar ook bevelen opvolgen. Newt is niet iemand die snel ergens tegenin zal gaan, tenzij het idee echt belachelijk is.

Het een en ander over jezelf. (Ervaring, etc)
Ik ben Julya, 16 jaar. Ik rpg denk ik nu 5 jaar ongeveer. Ik had/heb een kudde op DreamHorses (inactief). Ik rpg op verschillende sites, dieren, mensen, wezens enz. Tja, wat moet ik nog meer zeggen. Mijn posts kan je hier lezen denk ik, haha.

En natuurlijk een goede motivatie.
Eigenlijk is het vooral voor Newt. Ik heb een goede verhaallijn met hem in mijn hoofd, het zou leuk zijn als hij dan de Duke is van de Tribe. Aangezien hij dan dus depressief is, en dit niet laat zien. Als iemand er dan achter komt en iedereen van de Tribe verbaast is enzo. Het lijkt me ook gewoon heel leuk om met Newt Duke te zijn van de tribe. En ik merk dat mijn karakters in de rpg echt gaan leven, dus het lijkt me ook leuk om te zien hoe Newt dan groeit als hij Duke is. Waar dat dan heen gaat. Goed, ik stop hier maar, voor ik echt onzin neer ga zetten.


Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: //HIGHRANKS (GZ)   Sun Sep 28, 2014 11:57 am

De aanmeldingen zijn gesloten! Zeer bedankt voor het aanmelden iedereen.
We zijn al bezig met kiezen, dus de uitslag komt er zo spoedig mogelijk aan!


健太 大蛇