HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 [ merurulince rede arls ]

Go down 
AuthorMessage
Merurulince Rede Arls

avatar

Female Posts : 6
Tokens : 0
Location : Bagshot Row no.3

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Soort: Wizard
Partner: smile with your eyes and hold my hand

PostSubject: [ merurulince rede arls ]   Fri Sep 12, 2014 8:32 pm


Full Name: Merurulince Rede Arls
Nickname: Melon, Meruru, Melulu
POB: East, Dragon's Cliff
DOB: 21 March [ international day of color ]
Age: 15 years
Gender: Girl
Species: Wizard [ wind ]
Blood type: AB+
Orientation: Heteroflexible
Family:
[ vader ] Desiderius Arls
[ moeder ] Juliette Arls †

Looks
Merurulince heeft lang, golvend haar dat ongeveer tot na haar heupen reikt. Twee plukken aan beide zijkanten van haar hoofd zijn in gevlochten knotjes. Op haar hoofd draagt ze vaak een klein kroontje. Merurulince’s ogen zijn blauw en ze heeft op haar wangen een wat lijkt op een permanente blos. Merurulince is niet super groot met haar 155 cm en met een gewicht van 43,5 kg zit ze meer aan de slanke kant van het spectrum. Haar lievelingskleding, waar je haar veelal in zal zien verschijnen, is een kort geel jurkje met lange mouwen met een kort petticoat broekje eronder. Over haar rechterschouder draagt ze meestal een roze, korte cape.

Personality
Merurulince is voornamelijk op zoek naar een leven gevuld met avontuur en spanning. Ze is een nieuwsgierig meisje met een vriendelijke en bubbelige personaliteit. Ze heeft grote interesse in het studeren van magie. Merurulince is verder geen individu die gauw opgeeft waar ze in geloofd. Ze is een echte doorzetter en laat zich absoluut niet snel uit het veld slaan door tegenslagen.

History
Merurulince Rede Arls werd geboren op de internationale dag van kleur. Ze zag voor de eerste keer het daglicht op the Dragon's Cliff. Dit op aanraade van de Tribe's shamaan, die voorzien had dat het kind een sterke wind wizard zou zijn. Als ze echter op een hoog punt geboren zou worden, zou dit de krachten alleen maar sterker doen laten worden. Merurulince was het eerste kind van het gelukkige paar en meteen ook het laatste, aangezien Merurulince’s moeder vlak na de bevalling stierf door complicaties die zich hadden voorgedaan bij het afgaan van the Dragon's Cliff. Ondanks dit groeide ze vrij normaal op bij haar liefdevolle vader. Haar vader was behoorlijk beschermend over zijn dochter en liet haar maar zelden uit het oog. Zelfs al woonde ze in een sterke Tribe, gevaar lag altijd om de hoek.

Merurulince wou echter niets liever dan de wereld verkennen. Ze wou haar eigen weg begaan en haar leven leven. Het vergde veel tijd en veel gezeur, maar Merurulince's vader stond uiteindelijk dan toch toe dat Merurulince de Tribe mocht verlaten en de wereld mocht gaan ontdekken. Op voorwaarde, natuurlijk, dat ze eens in de zoveel tijd terug zou keren. Ze was destijds dertien en heeft sindsdien al vele dingen ontdekt. Ze is er echter van overtuigd dat er nog veel meer te zien en ontdekken valt, hetgeen haar reizende houd.

“the quiet was so deep that their feet seemed to thump along while all the trees leaned over them and listened”
Back to top Go down
View user profile
 
[ merurulince rede arls ]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: