HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 That akward moment -Mature Content- (juul)

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: That akward moment -Mature Content- (juul)   Fri Sep 12, 2014 6:56 pm

Een wanhopige zucht verliet zijn mond toen de regendruppels over zijn lichaam stroomde. Fijn, hij stond zonder shirt in de regen omringt door een stel bloeddorstige monsters. Kon het nog erger? Blijk baar wel dus, want al snel zag hij felle flitsen door de lucht schieten, vervolgd door harde klappen. Enkele wolven namen de benen, en bij de tweede klap vluchtte de rest van de roedel. Bezorgd keek hij om zich heen, misschien moest hij ook maar een schuilplaats gaan zoeken, maar waar? Het enige hier in de buurt waren bomen, struiken, de rivier en wat stenen en takken. Om zelf een schuilplaats de bouwen zou hem niet meer lukken. Mentaal was hij nu ook niet echt in staat voor dat soort activiteiten. De gedachte van een vermoordde Blake bleef door zijn hoofd spoken. Hij wist niet wat het precies was, maar ook al kende hij haar nog maar net, hij vertrouwde haar. Als ze hem kwaad had willen doen zou ze hem nooit geholpen hebben, en wat heeft hij haar teruggegeven? Niks, hij had haar laten sterven, haar aan haar lot overgelaten.
Zijn blik gleed de omgeving over, vallend op de zwarte wolvin. Waarom was zij niet gevlucht? Zou hier wachten op een goed moment om hem te vermoorden? Hij wilde daar liever niet achter komen, dus pakte hij zijn blades vast en stormde op het dier af, waarna hij zich bovenop haar wierp en opnieuw zijn blade dreigend in de lucht hield. ''Hier eindigt het.'' fluisterde hij terwijl hij zijn blade dreigend in de lucht liet hangen, klaar om haar keel door de snijden. en Blake te wreken.


健太 大蛇