HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 That akward moment -Mature Content- (juul)

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Blake Belladonna
Moderator
avatar

Female Posts : 149
Tokens : 113

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Shapeshifter
Partner: There is this guy who kinda knows me from the inside and the outside

PostSubject: That akward moment -Mature Content- (juul)   Tue Sep 09, 2014 3:08 pm

Voorzichtig stak Blake haar teen in het water waarna ze hem meteen weer terug trok. ''Shit, het is koud.'' Geïrriteerd gooide ze haar wapen op de grond en trok haar panty uit. Haar korte broekje liet ze wel aan, ze stond hier liever niet in haar onderbroek.  Ze zette haar voet in het water en moest zich inhouden. Dit was eigenlijk best wel zielig, ze vecht met de meest gevaarlijke beesten maar ze kan niet tegen een beetje kou. Dus dwong ze zich zelf door te lopen en stond nu al tot haar knieën in het water. Haar ogen gleden door het heldere water tot haar iets op viel... ''Wat is...? AHHHH! OMG EEN VIS EEN HELE GROTE WTF'' Zo snel als ze kon rende ze weer de kant op. Het enige waar ze echt echt echt bang voor was waren vissen. No way, dat ze dat water weer in zou gaan. Ze liet zich zelf met een zucht door haar knieën zakken en sloot haar ogen. ''IK HAAT VISSEN''

-WOW sorry voor de flutheid-
Last edited by Blake Belladonna on Fri Sep 12, 2014 7:17 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: That akward moment -Mature Content- (juul)   Tue Sep 09, 2014 5:05 pm


Trots bekeek hij de met een speer doorboordde vis. Hij had al een tijdje niks gegeten, dus deze zou hem zeker smaken. Zijn ogen vielen op de schemering die al langzaam aan het vallen was, de perfecte tijd voor een maaltijd dus. Terwijl hij de omgeving afspeurde naar bruikbaar materiaal voor een vuurtje, hoorde hij een paniekerige stem in een stukje verderop. Kenta haalde zijn schouders op, zo erg zal het vast niet zijn. Hij vervolgde zijn zoektocht, en wist zo enkele stukken hout en takken bij elkaar te rapen. Bij de grote en dikke stukken kwamen zijn stormflowers goed van pas. Zonder enige moeite sneden deze messcherpe blades zo door het hout heen. Net toen hij van plan was de stapel hout ergens neer te gooien en het aan te gaan steken, hoorde hij opnieuw dezelfde stem. Met de stapel hout in zijn handen, en de zelfgemaakte speer met zijn gevangen vis eraan liep hij in de richting waar het geschreeuw vandaan kwam. Iets verderop trof hij een meisje. Ze had lang, zwart haar en droeg een zwart/grijze strik. ''Eh, alles oké? Ik hoorde je schreeuwen.'' Het kwam er een beetje ongemakkelijk uit. Praten was niet zijn sterkste kant, en om eerlijk te zijn zag hij niets in de buurt wat haar angst had kunnen veroorzaken.


健太 大蛇