HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 //INFORMATIE ALIVAR

Go down 
AuthorMessage
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: //INFORMATIE ALIVAR   Sat Aug 16, 2014 3:43 pm


INFORMATIE ALIVAR
Hallo, Guest.
Welkom in Alivar! Om te beginnen is dit een Fantasy RPG, en dus zal niet veel hier realistisch zijn. In dit topic lees je wat je hier kunt bespelen, wat Alivar is, wat er allemaal leeft, etc. Lees dit topic goed door! Mochten je vragen hierna nog niet beantwoord zijn, dan kan je altijd HIER terecht.

~~~~~~~~~~~~~~~~
Wat de meeste zich wel af zullen vragen is wat er hier te bespelen valt. In het maken van een karakter laten we je heel vrij, maar besef wel dat als het blijkt dat jullie niet met deze vrijheid om kunnen gaan, er meer regels voor zullen komen. Maak je karakter daarom niet over powered of dergelijke. Ook is je karakter niet perfect, iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten, ook in Alivar!

Deze wezens zijn hier te bespelen. klik op de spoiler voor informatie en eventuele regels voor dit wezen.

Shapeshifters:
 

Wizards:
 

Vampires:
 

Elves:
 

Benders:
 

Humans:
 

~~~~~~~~~~~~~~~~
Alivar is geen land dat ergens ligt, Alivar is een wereld. Een wereld waar alle soorten mensen en dieren voorkomen, van realistisch tot fantasie wezens. Over de sneeuwvlaktes stampen niet alleen mammoeten en ijsberen, ook heb je kans een om een draak voorbij te zien vliegen. Realiteit speelt hier haast geen rol.

In Alivar leven veel verschillende dieren, en ook sommigen uitgestorven dieren spelen hier een rol. Mammoeten, sabeltandtijgers, een beetje in het ijstijd genre dus. Deze dieren komen vooral voor in het noorden van Alivar. Dit is waar het sneeuwt en de gebieden bedekt zijn met lagen ijs. In het zuiden schieten de temperaturen weer omhoog, en de meeste levende wezens verblijven dan ook hier. Dinosaurussen leven echter niet in Alivar.

De algemene verhaallijn die zich afspeelt in Alivar vind je HIER

Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
 
//INFORMATIE ALIVAR
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IMPORTANT :: HANDBOOK :: INFORMATION-
Jump to: