HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Ꭶнαу ℋєαтнєя

Go down 
AuthorMessage
Shay Heather

avatar

Female Posts : 32
Tokens : 8

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Elve
Partner: ❥ Hate is the closest I'll ever come to love

PostSubject: Ꭶнαу ℋєαтнєя   Mon Sep 01, 2014 6:47 pm
{{ Ꮆεnεrαl

Name • Shay Faithe Heather [Sjeej Faaj-te Hê-ter]
Nicknames • Shy, Little Heather.
Age • 15 Years
Gender • Female
Lifestyle • Solitair
Race • Elve

{{ ℱαmιly & ℱrιεnds

Wresuki Heather ≫ Father {{ You destroyed our family, and me either. I hate you. Sorry.
Sun Traski-Heather ≫ Mother {{ I've learnt to live without a mother, and that's your fault. I'm sorry.
Mijouki Heather ≫ Brother {{ I wouldn't be that proud to be my fathers son.
--
Shay doesn't have friends at the moment.
--
Shay doesn't have other bounds at the moment.

{{ Ꭿpprεαncε

Shay een meisje dat zeker niet lelijk is. Ze is aan de kleine kant voor een elf, en erg tenger gebouwd. Hierdoor onderschatten anderen haar vaak, maar ze is erg behendig en snel, en ze weet goedhield ze moet omgaan met wapens. Verder heeft Shay lang, rood-achtig haar dat stijl naar beneden valt. Het heeft grijs-paarse ogen en een klein neusje, dat perfect in verhouding staat met de rest van haar lichaam. Ook heeft Shay de kenmerkende puntige oren van een elf. Qua kleding draagt ze vaak witte tunieken of gewaden, die gemakkelijk zitten en erg praktisch zijn.

{{ ℐnnεr

Shay's karakter is erg gevormd door haar jeugd, die niet gemakkelijk was. Haar moeder keek nooit naar haar om, en haar vader was altijd bezig met zichzelf of haar broer. Hierdoor is ze erg zelfstandig, en al jong volwassen geworden. Ze heeft geleerd om haar eigen boontjes te doppen, en ze zal nooit iemand gelijk accepteren. Ze is erg wantrouwig, en sluit niemand snel in haar hart. Ze is vijandig, en heeft het niet zo op vreemden. De meeste wezens vinden haar agressief en gemeen, maar eigenlijk is ze gewoon heel erg eenzaam, en heeft ze behoefte aan gezelschap. Niet dat ze dit laat merken; ze draagt vrijwel altijd een mentaal masker. Niemand kent haar echt, en ze wil ook niet dat iemand dat doet. De laatste keer dat ze van iemand hield liet die haar keihard vallen. Mede door deze ervaring is ze erg verbitterd, en hangt er meestal een verbeten trek rond haar gelaat.
-Nog niet af

{{ ℋιstσry

- Komt -


Back to top Go down
View user profile
 
Ꭶнαу ℋєαтнєя
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: