HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Robin Stone ~ Never want to be a slave!!!

Go down 
AuthorMessage
Robin Stone

avatar

Male Posts : 51
Tokens : 34

Character sheet
Leeftijd: 16 years
Soort: Fire bender
Partner: Not for me.

PostSubject: Robin Stone ~ Never want to be a slave!!!   Thu Oct 16, 2014 8:12 pm

Name: Robin Stone
Nicknames: Bolt ~ Dog
Gender: Male
Age: 16 Years
Kin: Fire Bender
Sex: Hetero
Lifestyle: Solitair
Tribe Nobody wants me in a Tribe..


Hair Long black with red strands of hair in it.
Eyes Amber
Length 1.85 m
Weigth: 40 kg
Build: Slim to skinny on, Agile and muscular
Faceclaim: Red...

Gentle: Robin kan heel zacht aardig zijn zolang ze niets van hem willen.
Shy: Zijn omgang met mensen is verlegen en niet veel mensen kunnen door deze barriare heen breken. Tenzij het hen lukt dan valt die verlegenheid al snel van hem af.
Brutal: In een gevecht kan hij erg brutaal zijn en dan valt hij met volle kracht aan.
Smart: Door zijn jarelange mishandelingen door beide ouders buiten Alivar is Robin heel erg slim en handig geworden om problemen gemakkelijk op te lossen. Zo nu en dan zijn er problemen of dingen die hij niet op lossen kan.
Tough: Gehard door de jaren kan Robin tegen vele dingen vooral zijn pijngrens ligt erg hoog, maar ook in een gevecht is hij niet alleen brutaal, maar ook erg hard en laat dan geen enkele emotie zien. Wanneer hij in deze staduim verkeert kunnen enkel zijn zusje Ruby of echte vrienden hem weer eruit halen zodat hij in zijn normale doen en laten is.
Dark side: Zijn duisterekant is erg gevaarlijk zeker wanneer iemand de halsband af doet die hij al draagt zins zijn kindertijd en zijn ouders er achter kwamen dat hij een Fire Bender was.


Strength♦ *oooo
Hunting♦ **ooo
Agility♦ *oooo
Fighting♦ ooooo
Speed♦ *oooo
Social♦ ****o
Intelligence♦ **ooo

Geschiedenis:
Toen Robin geboren was, was er niets mis. Zijn familie behandelde hem als een gewoon kind en hielden echt van hem, maar in het land waar Robin opgroeide was het verboden kinderen te hebben die een speciale gaven bezaten. Wanneer iemand zulke gaven bezat werden ze apart genomen en brutaal en extreem hard getraint om als een soort vechthond te vungeren. Zodra hij 6 jaren oud werd en er achter kwam dat hij vuur kon controleren wilde de vrolijke jongen dat zijn ouders laten zien. Niemand van de kinderen waar hij mee speelde kon dat dus vond Robin het leuk en wilde zijn ouders blij maken, maar dat werkte averechts. Ze verstoten hem en begonnen boos tegen Robin te schreeuwen. Hij wist niet wat hij verkeerd had gedaan, maar diezelfde dag nog kwamen sterk gespierde kerels naar hun huisje om Robin uit huis te halen. 7 pijnvolle en eenzame jaren gingen voorbij toen de trainers hem niets meer konden leren. In die tussentijd had Robin al de nodige gevechten gehad en werd hij gedwongen om tegen andere benders te vechten. In die jaren was zijn kleine zusje Ruby geboren. Het meisje was dus 7 jaar toen Robin weer thuis mocht komen, maar niet binnens huis. Zijn ouders hadden een hok voor hem 2 meter van het huis af gebouwd en bonden hem aan een lang touw om het huis te bewaken tegen inbrekers. Hoewel hun ouders niet wilde dat Ruby bij Robin in de buurt kwam ging ze toch in de nacht naar haar oudere broer toe om hem stiekem nog wat eten te geven. Haar zachtaardigheid liet zijn schuwe en verlegen kant breken. Robin vertrouwde haar volkomen en toen de nacht aanbrak dat het huis in brand vloog werd hij gek van verdriet dat hij vast zat. Nooit had Robin er ook maar aan gedacht het touw stuk te breken voor het huis in brand vloog. Maar het schreeuwen van zijn zusje maakte dat hij voor nood de wet te breken en trok net zo lang aan het touw tot het brak. Zeker een meter touw bleef over toen hij naar het huis rende en de deur open beukte. Hun ouders lagen bedolven onder het brandende hout al leefde ze nog, maar hoe ze ook naar Robin voor hulp riepen hij liet ze links liggen. Ze hadden hem zo vals behandelt, maar hij negeerde hen volkomen. Robin wilde en zou uby redden! Ze zat ineen gedoken in haar kamertje wat ooit eerst van Robin was, maar hij redden haar en ze ontvluchten het huis ter nauwe nood. Ze konden niet langer daar verblijven, want de Trainers zouden Robin weer meenemen om hem te laten vechten tegen andere Benders, maar zijn zusje meenemen en verzorgen ging ook niet. Dus liet hij haar achter bij een van de kleine dorpen in Alivar. Zo nu en dan ging hij wel eens langs om vanuit de verte naar haar te kijken of het goed met zijn zusje ging, maar echt dichtbij de mensen kwam Robin zelden. Hij was niet bang voor de mensen, maar bang voor dat zij mogelijk hem ook als vechthond zouden gebruiken....
Back to top Go down
View user profile
 
Robin Stone ~ Never want to be a slave!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Harry Potter & The Philosopher's stone *spoilers ahead*
» How to get curse of stone-tongue
» CHAOTIC (Fire and Stone/Storm and Sea)
» WSCE Supertournament II - A tribute to TCEC
» Looking For: Lego Batman set 7885 Robin's Scuba Jet: Penguin Attacks

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: