HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Brianne Haim

Go down 
AuthorMessage
Brianne Haim

avatar

Female Posts : 24
Tokens : 12

Character sheet
Leeftijd: 19 Years
Soort: Shapeshifter {Hawk}
Partner: Don't you dare thínk about it

PostSubject: Brianne Haim   Sun Oct 05, 2014 1:20 pm


Name♦ Brianne Haim
Nicknames♦ Bri, Anne
Gender♦ Female
Age♦ 19 Years
Kind♦ Shapeshifter {Hawk}
Sex♦ Hetero
Lifestyle♦ Tribe
Tribe♦ Synergy


Hair♦ Short, pink
Eyes♦ Pink
Length♦ 1.65 m
Weigth♦ 50 kg
Build♦ Small, Pretty flexible, Quickly
Faceclaim♦ Lisbeth van Sword Art Online


Preudish♦ Brianne kan vrij preuts zijn. Ze is tegen seks voor een relatie (of gewoon altijd) en probeert te voorkomen dat ze naakt wordt gezien. Dit is nog niemand gelukt, en als dit zou gebeuren, zal je hoogstwaarschijnlijk een ledemaat verliezen.  
Brave♦ Dapper is een van de eigenschappen die haar een goede knight. Ze aarzelt niet om actie te ondernemen en doet meestal het eerste wat in haar opkomt.
Smart♦ Dit meisje is ook best slim en tactisch. Ze zet vallen voor prooi, legt netten in de rivier, zoekt hele voorraden in de zomer en traint vooral veel in de winter. Ze weet zich constant aan te passen doordat ze altijd een nieuwe oplossing weet te vinden.
Rough♦ Ze kan vrij ruw zijn, wat een voordeel is in gevechten.
Humoristic♦ Waarschijnlijk zou je deze eigenschap niet verwachten bij Brianne, maar stiekem heeft ze een best grote behoefte geintjes uit te halen met anderen. Niemand zou haar ook maar durven te verdenken, dus meestal wordt een onschuldig persoon veroordeeld tot grappenmaker.
Scared of the dark♦ Brianne is behoorijk bang in het donker, vooral als ze alleen is.


Strength♦ ●●●oo
Hunting♦ ●●●oo
Agility♦ ●●●oo
Fighting♦ ●●●●●
Speed♦ ●●●●o
Social♦ ●●ooo
Intelligence♦ ●●●oo


Brianne wordt geboren in Synergy, als dochter van een twee-eiige tweeling. Deze is echter niet van de man met wie Bri's moeder is getrouwd. Ze is vreemdgegaan, en de biologische vader wil bekendmaken dat hij de vader is. Moeder vindt dit geen goed idee, en geeft hem één kind. Een jongetje dat de man in het bos zou hebben gevonden, en de naam Levi Heichou krijgt.
Brianne leidt een normaal leventje. Ze maakt vrienden, gaat op haar eerste jacht, leert vechten en het allerbeste uit de natuur halen. Vooral voor vechten blijkt ze erg getalenteerd te zijn. Dat schrok kinderen af. Brianne verloor bijna al haar vrienden, op éé na. Vaine bleef voor lange tijd haar enige steun. Ze leerde haar zelfstandig en sterk te zijn. Dat had ze wel nodig, toen het meisje plots verdween. De demonen werden verdacht, waardoor Brianne een grote droom heeft ontwikkeld; alle demonen uitroeien. Nu ging ze vrijwillig trainen. Ze leerde een dolk gebruiken, haar dierlijke vorm goed te controleren, wegspringen en snel vechtpatronen ontdekken.
Toen ze een jaar of zestien was, ontdekte ze dat ze een broer had. En dan geen normale broer, een twéélingbroer, bínnen de tribe. Het was Levi, een vrij nieuwe jongen met wie ze niet zoveel optrok. Brianne wist niet wat ze ermee aan moest, en besloot haar mond maar te houden, iets wat ze nog steeds doet.