HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 We should not care. (VAINE)

Go down 
AuthorMessage
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: We should not care. (VAINE)   Sun Oct 05, 2014 8:58 am

Met Stormflower op zijn rug gebonden sjokte hij de overblijfselen van het eens gigantische kasteel door. Telkens vielen zijn ogen op het zwarte lintje dat stevig om zijn pols geknoopt was. Het was waarschijnlijk het enige wat hij ooit nog van haar te zien zou krijgen. Aan de ene kant wilde hij het ergens dumpen, gezien het hem steeds aan haar deed denken, maar aan de andere kant wist hij dat hij daar spijt van zou krijgen.
Hij dropte zijn wapens op de grond en ging tegen een van de oude kasteel muren aanzitten. Hij wist niet wat hij hier eigenlijk deed, maar gezien dit de plek was waar hij vaak zat met zijn familie gaf het hem toch wel wat troost. Hij trok zijn knieën op en liet zijn hoofd op zijn knieën rusten. Hopelijk ging dit nare gevoel snel weg, en met een beetje geluk namen ze dan ook meteen alle herinneringen aan haar mee.

(Gereserveerd voor Vaine)


健太 大蛇