HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 The girl and the crow

Go down 
AuthorMessage
Azael Hellhound

avatar

Male Posts : 2
Tokens : 4

Character sheet
Leeftijd: 18 years
Soort: Shapeshifter || Crow
Partner: Named like a fallen angel, you want the reason why?

PostSubject: The girl and the crow   Thu Oct 02, 2014 8:06 pm

De kraai keek even het meisje voor hem na terwijl hij kort wachtte. Daarna zette hij zich af en liet zich even richting de grond vallen. Vlak boven de grond ving de kraai zichzelf op met zijn grote zwarte vleugels en dook in de richting van het meisje, zijn zwarte ogen op haar gericht terwijl hij even met zijn vleugels sloeg om hoger op te komen. Maar net achter het meisje sloeg hij vaker met zijn vleugels en landde voorzichtig op haar schouder om haar niet te prikken met zijn klauwen. Kort keek hij opzij naar haar terwijl zijn veren licht tegen haar wang aan zaten. Zo'n grootte schouder had ze niet. Hij keek kort voor zich, waar was ze eigenlijk naar opweg. Kort sloot hij zijn ogen, hij zat nu op haar schouder dus veel zou er niet gebeuren en zij nam hem toch wel mee. Hij viel bijna in slaap toen hij het geluid van stromend water hoorde. Snel opende hij zijn ogen en zette zich af waarna hij in de richting van het geluid vloog. Toen hij bij de rivier was gleed hij richting de grond en weer in zijn mensenvorm. Hier konden ze wel even pauze nemen. Ze had behoorlijk wat gelopen vandaag, waarvoor hij had geen idee. 'What do you think about a break?' vroeg hij toen hij terug gelopen was naar haar en zijn hoofd achter de boom vandaan stak. Hij glimlachte even naar haar en wachtte.
{ M A R R Y O N L Y }


Back to top Go down
View user profile
 
The girl and the crow
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Marvel Universe 2 packs (Cyclops/Marvel Girl - Wolverine Sabretooth)
» Caramel Girl's 3 wishes
» The Perfect Girl (Genie Meanie Miney Mo Part 2)
» Magician Girl
» Anime girl generator

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: SOUTH :: AYAMI RIVER-
Jump to: