HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Lettertype

Go down 
AuthorMessage
Marry Kozakura

avatar

Female Posts : 17
Tokens : 0

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Wizard (Air)
Partner: They say that love is forever, your forever is all that I need

PostSubject: Lettertype   Thu Oct 02, 2014 5:53 pm

Tja, alvast sorry voor het gezeur. Persoonlijk vind ik het lettertype van Alivar erg mooi en hebben jullie daar een goede keuze in gemaakt, echter door de kleur en het feit dat de achtergrond van het forum doorschijnend is, heb ik persoonlijk enorm veel moeite met het lezen van de tekst. Dit kan ook komen omdat ik (vermoedelijk) dyslectie heb en dus sowieso al moeite heb met het correct lezen van dat soort dingen. Ik weet niet of er nog meer mensen zijn met dit probleem, maar persoonlijk vind ik het wel vervelend en dacht ik dat het toch wel slim was om wel te melden, in plaats van het voor me te houden. Het is niet de bedoeling dat er meteen iets mee gedaan moet worden ofzo, maar meer zodat er weet van is en dat als andere er last van hebben het ook eventueel zouden kunnen melden.
Trouwens, ik had geen idee waar ik dit zou moeten plaatsen, dus als het verkeerd staat dan zou het verplaatsen heel fijn zijn!

Groetjes,
Romy.


Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Lettertype   Thu Oct 02, 2014 6:20 pm

Zelf heb ik er niet heel veel last van, maar ik heb het eerder voorbij horen komen. Misschien dat zwarte letters inderdaad fijner lezen, en aangezien de achtergrond lichtgrijs is hoeft die dan ook niet veranderd te worden.
De doorschijnende achtergrond vind ik wel cool, dus mag die please blijven? :3


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Marry Kozakura

avatar

Female Posts : 17
Tokens : 0

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Wizard (Air)
Partner: They say that love is forever, your forever is all that I need

PostSubject: Re: Lettertype   Thu Oct 02, 2014 6:21 pm

Begrijp me niet verkeerd, de doorschijnende achtergrond vind ik super nice en die wil ik zeker niet weg hebben, maar ik denk dat het voor meer mensen met dyslexie misschien niet heel goed te lezen is. Ik kan er op zich wel mee leven trouwens hoor, ik moet me gewoon een beetje meer inspannen ^^.


Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: Lettertype   Thu Oct 02, 2014 6:37 pm

Persoonlijk vind ik het altijd een beetje moeilijk wat ik met dit soort vragen aan moet, gezien ik het voor iedereen natuurlijk zo aangenaam mogelijk wil maken. ;c

We hebben idd al eerder zo'n soort vraag/opmerking gehad. Nu wil ik niet heel lullig of egoïstisch klinken, maar ik heb ook (toen de site net open was)  veel complimentjes gekregen over de kleurkeuze van de letters en achtergrond in combinatie.

Zwarte letters worden het sowieso niet, want zoals je ziet oogt dit wat "agressiever" dan het lichte grijs

Wit lijkt me ook niet echt een optie, gezien dat ook weer zo ongezellig oogt.

Wat ik eventueel wel wil proberen is de letters iets donkerder of lichter maken? Alleen kan ik dat morgen pas doen, gezien ik nu even geen laptop tot beschikking heb. ^^


健太 大蛇