HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Widow List

Go down 
AuthorMessage
Widow List

avatar

Female Posts : 7
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: 20 why you need to know?
Soort: Shape shifter ~Anaconda
Partner: I devour him with ease

PostSubject: Widow List    Mon Sep 29, 2014 9:01 pm

Naam : Amelya List
Noemt zichzelf :Widow
Leeftijd : 20 Why you need to know?
Ras: Demon - Shape shifter ~ Anaconda
Familie: Back in hell. But my brother prefers to stay in my neighborhood
Partner:I devour him with ease

Skils:
Sliding spying:
In haar slangenvorm kan ze gemakkelijk overal komen. Zeker als de kansen het haar mogelijk maken. Een persoon ziet enkel wat ze willen zien, dus zien ze een slang in de schaduwen of tussen de gevallen bladeren of onder een struik nogal over het hoofd. Toch kan ze in haar menselijke gedaante ook heel erg stil sluipen, maar dan zoekt ze eerder de schaduwen op om onopvallend te blijven.

Serpent Voice
Widow heeft ook een heel eigen taaltje ontwikkelt toen ze haar eerste stappen op aarde zetten. Door haar slissende woorden van de taal der slangen heeft ze het niet zo moeilijk om slangen te laten doen wat ze wil. Hektor was haar eerste slachtoffer en de Groene boomslang hemelt haar dan ook helemaal op. Zeker doordat hij stiekum verliefd op haar slangenvorm is.

martial arts:
Widow werd op jonge leeftijd al door haar vader en broer in verschillende vechtkunsten ingelijft, maar toch heeft ze wat trucjes er zelf bij gemaakt zodat niemand precies weet wat haar volgende set zal zijn.

Shape vorm:
Spoiler:
 
Uiterlijk:[/b] Widow draagt over het algemeen weinig wat een man zijn hoofd niet op hol zou doen slaan. Maar echte jurken draagt ze niet. Daar voelt zij zich niet gemakkelijk in. Plus het belemmerd haar wanneer ze in haar menselijke gedaante achter een prooi aan zit, wat weinig voorkomt. Verder heeft ze een ketting waar een bloedrode robijn aan hangt, haar haren vallen tot haar schouders en zijn zo zwart als de nacht. Haar ogen zijn helder licht groen en haar huid is bruin gebrand. Ondanks haar lust voor jagen en het bijna constante moorden heeft ze toch nog een mooi lijntje. Niet te slank nog te dik, maar echt mollig is ze nu ook weer niet. Ze heeft goed wat stevige spieren die niet te zien zijn, Widow lijkt eerder breekbaar.

Karakter :
Listig, speelt graag met haar eten, jachtdriftig, strijdlustig wanneer het nodig is, charmant toch vals.
Extra's Haar slang Hektor glibberd nooit ver van haar zijde.

Geschiedenis :

Haar geboorte in hel was geen gemakkelijke geweest. Widow haar vader was een shape shifter, maar haar moeder was mens. Haar moeder lag slecht en haar vader wilde zijn vrouw redden. Echter kwam alle hulp te laat en stierf ze 5 dagen na haar geboorte. Haar vader en broer waren er kapot van, maar toch beschermde haar broer zijn baby zusje voor de meeste verdiet van hun vader. Na 5 jaren werd Widow getraint door beide mannen en werd ze soms als ze het fout deed zwaar gestraft. Ook begon ze de taal der slangen te spreken, iets wat de meeste nog steeds niet verstonden. Amelya trouwde op haar 15de, maar in een ruzie doden ze hem fataal door een dodelijke omhelzing. Zo doden ze in 5 jaar tijd nog meer mannen en kreeg zo haar tweede naam. Widow! Deze naam droeg ze met eer en haar jachtdrift maakte het er niet beter op. Echter werd haar jacht gebied zodanig verkleint door de demonen dat ze haar slechte gedrag met hen ging vergelijken. Eigenlijk was ze geen haar beter dan de demonen zelve. Dus besloot ze om de koningin der demonen op te gaan zoeken. Ze had genoeg geruchten over haar gehoort en wist dat ze Alivar teisterde. In haar slangenformaat van over de 4 meter lang glibberde ze tussen de grazen, struiken en schaduwen door gevolgd door haar trouwe slaafje Hektor.


Do you trust a cute face?
Back to top Go down
View user profile
 
Widow List
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Add your banner to the official Forum banners list
» Orions Magical Wokshop ITEM LIST
» SCCT Auto232 Rating List-Houdini 2.0 Pro x64 1c
» IPON rating list
» IPON - a fake rating list !?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: