HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Hello... who are you?

Go down 
AuthorMessage
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Hello... who are you?   Sun Sep 28, 2014 1:21 pm

De kou van de bergen was heerlijk. Iets dat ze andere niet kon uitleggen. ze was blij met hoe ze het hier rond breien kon. Buster was op jacht naar baby mamoetjes. Die waren gemakkelijker te vangen, maar vandaag moest ze weer gaan trainen vond haar pleegvader. Kay vond het nu niet zo erg als anders. Ze kon haar frustratie's er mooi in kwijt. Ze kon ookal meer dan ze voor ze mee met Buster naar de lage landerijen was meegegaan al was ze nog steeds bang voor die verschrikkelijke demonen. Het was zelfs bijna fataal geweest, maar gelukkig was alles goed gekomen. Nu legde ze haar hand tegen het koude ijs en begon hem met haar toegenomen mentale kracht te buigen en te herschikken. Ze begon tekeningen te maken door haar vingers over het ijs te laten glijden zonder dat het smelten zou. De ijsgrotten stonden niet echt bekend als dier vriendelijke schuilplaatsten, maar tijdens een sneeuwstorm kon het wel een voorkomen dat er eentje verdwaalde en in een ijsgrot kwam. Kay tekende alle avonturen op zie ze tot nu toe gemaakt had en het zag er bijna levendig uit. Buster kon dan wel niet spreken,maar een tevrede gesnor vertelde haar meer dan genoeg. Ze ging zo op in haar werkje en training dat ze niet hoorde dat er iemand aankwam...

[Arely]
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Sun Sep 28, 2014 7:21 pm


"Nooit.. Meer" Het kwam er uit als een zucht. Niet zeuren
Hijgend stapte het meisje door de verse laag sneeuw. Haar voeten zakte er een meter of vijf in weg. Het was zo koud dat ze haar tenen niet meer voelde en haar oren er bijna af vroren. "Auw.." Tien push ups! Ze kreunde, zakte moeizaam neer en leunde op haar handen. Na één push up viel ze al op de grond. Verder, nu Arely wist er nog twee uit te persen. Ze zakte neer, en sloot haar ogen toen de kou van de sneeuw in haar wangen prikte. De demoon begon te protesteren. "Nee.."
Wát zei je daar?!
"Nee"
Arely krabbelde langzaam overeind en sjokte verder, op zoek naar een schuilplaats. Een plekje waar ze on uitrusten van die vreselijke trainingen. Arely jij gaat nú die push ups doen! De demoon klonk woedend. Net had ze haar immers met gemak kunnen beheersen, nu ze echter opstandig werd ging dat niet. Nu!
Een enorme kracht beukte tegen haar zintuigen, zo hard dat ze even door haar knieën zakte. Arely kreunde, liep stug door, en gleed uit over een stuk ijs. Ze gleed een klein stukje door, en donderde gillend in een diepe kuil. "Aaah!" Ze gilde toen haar hoofd tegen een enorm blok vloog.
Even werden de randen van haar blikveld zwart. Het meisje sloot haar ogen, slikte een brok weg en ging langzaam overeind zitten. Ze keek om haar heen, zag een grot en een leeuw. Na even naar het beest staren zag ze ook een meisje. "Hallo.." Ze leunde even op haar handen. "Ben je verdwaald?"


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Sun Sep 28, 2014 7:47 pm

Kay was druk bezich toen Buster ineens met zijn schouder tegen haar aanduwde. ze keek verschrikt op, maar maakte plaatst voor de inposante leeuw die een jonge hooguit een week oude mamoet baby lijkje met zich mee sleepte. Ondanks dat het diertje zo jong was was het nog ongeveer iets groter dan een shetland pony. Kay liet haar pleeg vader even als eerste eten zo had ze dat geleerd. Buster was nogal knorrig toen ze het ooit eens eerder probeerde mee te eten. Ze ging nog eventjes door met haar training toen ze weer opschrok, maar nu door een gil van een meisje die kennelijk uit gegleden was over het ijs. Daar had kay iets minder last van tenzij ze in paniek raakte. Echter hoorde ze Buster dreigend en waarschuwend grommen. Kay wist dat er een demon in de buurt moest zijn, maar het meisje dat zeker twee jaar ouder dan haar moest zijn zag er helemaal niet gevaarlijk uit? Toch vertrouwde ze de toon van haar pleeg vader en deed al vast een paar stappen achteruit. Weg van de vreemdeling, weg van het mogelijke gevaar. Buster bleef het meisje aanstaren en zijn tanden bleven ontbloot ter waarschuwing dat ze niet dichterbij moest komen. Ten ze vroeg of ze verdwaalt was wilde Kay eerst nee schudden, maar voelde de vertrouwde manen van Buster en als er iets was wat hij haar geleerd had was nooit vertrouwen in een demon te hebben. De zwavelachtige geur kon zij niet ruiken, maar haar pleeg vader wel. 'we... We zijn op doorreis.' zei Kay eerst met haar zachte stem, maar herinnerde zich haar ontmoetingen weer die haar toen niet verstaan hadden dus sprak ze wat harder. Ze hoopte dat het andere meisje hun niet aan zou vallen, want zelf vechten tegen een demon had ze nog nooit gedaan er voor weg rennen ja, maar demonen bevechten liet ze eerder over aan Buster.
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Tue Sep 30, 2014 6:56 pm


Het meisje leek even te aarzelen voor ze antwoordde. 'we... We zijn op doorreis.' Net als Merle.. "Oh, wat leuk!" Arely krabbelde haastig overeind, met een van pijn vertrokken gezicht. Haar stuitje deed enorm veel pijn, dit werd gelukkig minder toen ze de sneeuw van haar achterwerk klopte. "Misschien dat je een vriend van me kent, Merle?" Wie weet waren ze naar elkaar op zoek, want het jonge meisje en haar huisdier leken al een tijdje rond te zwerven.


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Wed Oct 01, 2014 5:49 am

Kay voelde een rare kriebbel in haar buik. Het leek op lachen, maar toch ook weer niet. Het andere meisje vond het schijnbaar leuk dat Kay en Buster ook op doorreis waren. Wat helemaal niet waar was, maar ze wilde de waarheid niet vertellen omdat ze haar woonplekje niet wilde laten besmetten door de geur van zwavel. Een verlegen glimlach verscheen op haar lippen, maar veel wist ze niet over hoe om te gaan met besmetten mensen. Toen het meisje over iemand begon die Kay misschien kende. Toen ze de naam Merle. Eventjes voelde Kay haar pleegvader bewegen, maar deed nog niets. ‘Bedoel je die watermagier?‘ Haar stem dwingend harder te praten dan ze uit dan ze vewent was.
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Thu Oct 02, 2014 7:04 pm


Het meisje begon door te vragen, waaruit bleek dat ze hem waarschijnlijk kende. "Ja, hij was op doorreis naar een tempel, de laatste keer dat ik hem zag." Ze glimlachte lief. Het meisje zou een heel stuk moeten reizen om bij de Ayami river te komen, en dan nog een behoorlijke tijd om de jongen uiteindelijk te vinden. Misschien kon ze met haar mee of zo, dan had het meisje even wat meer gezelschap dan de leeuw.


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Thu Oct 02, 2014 11:11 pm

Vreemd om iemand te ontmoeten die nog iemand kende die zij ook kende. Kay keek even naar Buster die zijn haren nog wel rechtop had staan, maar lang niet meer zo streng keek. Het meisje kon er vast niets aan doen dat ze naar zwavel rook? of een demon in zich had tenzij, zij zich had aangesloten natuurlijk... 'Oh... Het is al een tijdje geleden dat ik Merle heb ontmoet, maar wil je niet eerst wat eten?' zei Kay en kreeg een stoot van Buster toen ze vroeg of het meisje niet eerst wat wilde eten. Merle had haar des tijds ook een stuk Naan-brood gegeven terwijl dat niet nodig was geweest. Buster vertrouwde het meisje nog steeds niet, maar kon nu ook niet verhinderen dat Kay haar te eten vroeg. Zijn pleegkind keek hem schouder op halend en vragend aan, maar Buster gromde even afkeurend. 'Ik weet Papa, maar we kunnen haar toch niet door laten trekken met een lege maag?' vroeg ze en voelde zich vreemd worden. Ze noemde Buster altijd zo of soms bij zijn naam. De leeuw snauwde haar even toe voor hij zich boos omdraaide en weg liep. Kay moest maar van haar eigen fouten leren vond Buster en legde zich op een bedje van stro. Kay keek hem even na, maar voelde zich diep schuldig dat ze niet met hem overlegt had. Ze liep richting het meegebrachte Karkas van haar pleeg vader en pakte een mesje om er een stuk vlees uit te snijden.
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Sun Oct 05, 2014 9:19 am


'Oh... Het is al een tijdje geleden dat ik Merle heb ontmoet, maar wil je niet eerst wat eten?' Haar blik gleed naar een half opgevreten karkas van wist zij wat het was. Het meisje zei iets tegen haar leeuw, die ietwat afkeurend gromde en zich omdraaide, om vervolgens op een hoop hooi te gaan liggen. Het meisje draaide zich om en pakte een mes. "Ik hoef niks hoor! eh.. Ik heb net al gegeten en zit nogal vol.." Ze probeerde het stuk beest met nog wat laatste restjes vlees te vermijden, maar het was of haar blik ernaartoe werd gezogen.


♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Sun Oct 05, 2014 10:34 am

Kay hoorde dan wel dat het meisje niets hoefte, maar het klonk nogal aarzelend dus sneed ze een kleiner stuk van de plek waar Buster nog niet gegeten had. ‘Maar je ziet er nogal hongerig uit vandaar dat ik het vroeg.‘ zei Kay en liet wat ijssmelten wat zich om het vlees heen bewoog. Kay consentreerde zich en liet het water koken. Dat ging goed, nu moest ze nog even wachten tot het vlees gaar was. ‘Hm, of je hebt een zelf gemaakte rugzak bij je of je bent je knapzak verloren?‘ merkte Kay opeens scherpzinnig op, want ze zag niets wat het meisje bij zich hebben kon om voedsel en benodigtheden in op te bergen...
Back to top Go down
View user profile
Arely Vedunia

avatar

Female Posts : 198
Tokens : 94

Character sheet
Leeftijd: 15
Soort: Wizard {Earth}
Partner: Love isn't made for someone like me

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Mon Oct 06, 2014 3:09 pm


Het meisje sneed alsnog een stuk af, waarschijnlijk, hopelijk voor haar zelf. ‘Maar je ziet er nogal hongerig uit, vandaar dat ik het vroeg.‘ Oh, en nu zag ze er ineens hongerig uit. Ze had alleen wat dorst, en een heel klein beetje honger. Ze voelde er echter niks van, en als ze met een volle maag dat hele eind terug zou moeten lopen zou ze vast last van haar buik krijgen. Terwijl het meisje een stuk vlees in kokend water legde - waarom deed ze er geen deksel op? - bestudeerde ze haar nogal aandachtig. Ze leek ook helemaal niet van haar stuk gebracht dat een vreemd meisje zomaar in haar grot naar beneden was gedonderd. Maar wat het meisje dan wél opviel was dat ze geen tas bij had.
‘Hm, of je hebt een zelf gemaakte rugzak bij je of je bent je knapzak verloren?‘ Waarom moest die rugzak nou weer zelf gemaakt zijn, en zou hij dan niet zichtbaar zijn of zo?
Ach, laat die kleuter. Ga minstens even een paar spreidsprongen doen
"Ik was aan het.. trainen," Arely klemde haar kiezen op elkaar bij de gedachte dat ze tóch had getraind. Een zwakkeling, dat was ze. Nog niet eens het commando van een stemmetje in haar hoofd negeren. Een stémmetje? Zal ik jou eens wat laten zien?! Nee, nee! Ik bedoelde het niet zo♥️

Controlless:
 
Back to top Go down
View user profile
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Re: Hello... who are you?   Mon Oct 06, 2014 8:09 pm

Kay snapte weinig van de buitenwereld en haar problemen. Maar zolang ze niet bij haar kwamen dan was het niet zo erg. Zo zag Kay het tenminste. Het meisje Leek haar vreemd. Zeker wanneer ze net gesproken had met die kleine hapering erin. Kay keek haar even aan en glimlachte vriendelijk, want ze had geen vooroordeel tegenover vreemde tenzij ze die gemene ogen van de demonen zag. Dan wilde ze het liefste vluchten. Het vlees was klaar en ze haalde ze eruit zonder zich te verbranden. Ze legde beide stukken op haar bord. Aangezien het meisje toch niets wilde. Er leek iets mis te zijn met haar. Buster bemoeide zich er niet mee, maar hield alles wel goed in de gaten. Nu moest ze enkel nog het water laten stoppen met borrelen en koken. Kay concentreerde zich, maar in plaatst van het kook proces te laten stoppen explodeerde het en spatten tegen de muren. Kay zuchten diep, maar verontschuldigde zich niet. Dat gebeurde zo vaak dat ze er aan gewent raakte... 'Waar kom je vandaan?' vroeg Kay vriendelijk, maar ze voelde zich rot over dat ze haar krachten nog steeds niet onder controle had...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Hello... who are you?   

Back to top Go down
 
Hello... who are you?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: NORTH :: ICY CAVERN-
Jump to: