HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 the Crow never Lies - [OPEN]

Go down 
AuthorMessage
Tsundáraki Canda

avatar

Posts : 7
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: ???
Soort: Elf
Partner: I'll bite your lips off.

PostSubject: the Crow never Lies - [OPEN]   Sun Sep 28, 2014 1:04 pm

Het gekras van een kraai galmde over het uitgestrekte water. Het was een schel, lelijk geluid, maar zij kon er enigszins waardering voor tonen. De klanken waren lelijk, maar de betekenis die achter het gekras hing was goed. Hij gaf haar op die manier aan dat de kust veilig was. Ze kon uit de schaduwen treden.
Een uitgestrekt been kwam eerst, gevolgd door een arm die zich op de grond ondersteunde. De rest van het lichaam volgde in vloeiende bewegingen. Bijna net zo vloeiend als het water van de rivier. Haar eerste 'stappen', als je ze zo kon noemen, werden gemaakt op handen en voeten in soepele moties, maar toen ze dichterbij het water kwam kwamen haar handen van de grond en leunde ze enkel nog op haar benen. Haar houding hield ze echter klein, ze wilde niet alsnog verrast worden door vijandig gezelschap. Aan de rand van de rivier, toen haar gekromde teentjes net door het water aangeraakt werden stopte ze. Behoedzaam liet ze haar grote, donkere ogen door het gebied glijden, voordat ze zich weer op haar handen liet zakken en begon met drinken. Voor zover haar roofdierogen hadden kunnen zien, was ze inderdaad veilig. De kraai had niet gelogen.
Haar handen werden niet gebruikt als kommetje om het water zo op te drinken, ze dronk het als een dier, met haar gezicht half in het water gestoken. Met subtiele, kleine bewegingen slokte ze het water naar binnen en stilde ze het verlangen van haar lichaam. De kraai observeerde, niet ver bij haar vandaan. Hij week nooit ver van haar zijde.

Een plotse, schelle kreet van het gevederde dier liet haar opschrikken. Haar hoofd schoot een stukje omhoog, uit het water. Haar ogen stonden groot opgezet, ze wist wat de kreet betekende; opletten. Twee korte volgde, dit maal minder luid, maar ze waren niet geruststellender daardoor. Het betekende dat ze wellicht in gevaar kon zijn. Met waterdruppels die aan haar neusvleugels hingen snoof ze de lucht op en probeerde op te kunnen merken wat naderde. Haar grote ogen keken om haar heen en waren gericht op vormen van beweging, bevestigingen. Wat kwam er op haar af en zou ze in gevaar zijn? Zou ze het wezen aan kunnen, of zou ze moeten vluchten omdat haar ranke lichaampje geen partij zou kunnen zijn? Haar instincten konden het haar nog niet vertellen.


Back to top Go down
View user profile
 
the Crow never Lies - [OPEN]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 29th Andorra Open
» 2 lies, 1 truth [GAME]
» Hasbro "Mega" Toy sale, Homebush
» Limbus Patrum Dojo is now open for new recruit's
» Whats going to happen to Muxxu in about 3 weeks.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: SOUTH :: AYAMI RIVER-
Jump to: