HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Newt Woods

Go down 
AuthorMessage
Newt Woods

avatar

Male Posts : 66
Tokens : 22

Character sheet
Leeftijd: 17 Years
Soort: Bender [Water]
Partner: You can't love me

PostSubject: Newt Woods   Sun Sep 28, 2014 8:54 am


General
Name: Newt Woods
Nickname: Newt
Age: 17 jaar
Gender: Man
Lifestyle: Solitair
Parents: ??
Siblings: ??

Looks
Hair: Blond, tot in zijn nek.
Eyes: Bruin
Skin: Blank
Build: Slank, iets gespierd, maar duidelijk gebouwd om te rennen, niet om te vechten.

Personality
Newt is een wat gesloten jongen, al merk je dit niet meteen. Hij lijkt heel vrolijk, en maakt snel en makkelijk vrienden. Hij maakt graag lol. Je zou niet denken dat hij ergens, vanbinnen, niet zo blij en vrolijk is. Maar als je één op één met hem bent en het gesprek richting hém wilt laten gaan, dan merk je dat hij je zal afkappen, misschien wel zelfs meteen weglopen.

History
Newt is een jaar geleden zijn geheugen kwijt geraakt. Hij wist alleen zijn voornaam en zijn leeftijd nog. Meer niet. Hij woonde bij pleegouders, die hem mishandelde. Aan de buitenwereld wist hij alles te verbergen, zo goed en kwaad als dat ging. Hij was een vrolijke jongen voor de buiten wereld. Niemand had door dat het zo slecht met hem ging. Één keer heeft hij zelfmoord geprobeerd te plegen. Hij sprong van de bergen af, maar niet hoog genoeg. Hij blesseerde zijn been. Maar nog steeds kon hij iedereen voorhouden dat er niets met hem aan de hand was. Of had toch iemand het door?


Back to top Go down
View user profile
 
Newt Woods
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The girl in the Woods. (ROLEPLAY)
» Can you find 9 Hidden people in this picture?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: