HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 [ Cordelia Fawn ]

Go down 
AuthorMessage
Cordelia Fawn

avatar

Female Posts : 12
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: 23 years 'ld
Soort: Vampire;
Partner: Wanna join me, come and play. But I might shoot you in your face;

PostSubject: [ Cordelia Fawn ]    Sat Sep 27, 2014 8:58 pmI'll tell you my Sins,
So you can Sharpen your Knife

GENERAL
FULL NAME: Cordelia Fawn
AGE: 23 jaar oud
GENDER: Vrouwelijk
ORIËNTATION: Bi-seksueel
MARITIAL STATUS: Weduwe
SPECIES: Vampire
TRIBE: None

PERSONALITY
Oplettend // Praktisch // Zelfstandig // Zelfverzekerd // Hyperintelligent // Berekenend | Onstabiel // Afzijdig // Koelbloedig // Onvoorspelbaar // Snel aangebrand // Scherpe tong
Cordelia is een pittige tante. Ze is op zichzelf al erg zelfstandig en zelfverzekerd en heeft daarom een fantastische basis voor een eenzaam bestaan. Ze laat niemand met haar sollen en kan daardoor ontzettend scherp uit de hoek komen, iets wat je niet verwacht van een kleine jongvolwassen vrouw als haar. Met haar intelligentie is Cordelia in staat om in leven te blijven en altijd te ontsnappen uit problematische situaties. Ze is in die zin berekenend en zal meestal ook niet zomaar iets doen voor ze er uitvoerig over na heeft gedacht. Fouten bevinden zich in een klein hoekje.
Aan de andere kant kan ze ook absoluut haar ratio verliezen en een stuk uit je nek bijten. Ze doet altijd vrij koel en kalm, maar ze is een erg driftig persoon, iemand die je zo boos hebt. Op dat soort momenten is het altijd even oppassen, of juist verbaasd zijn om haar vocabulaire - want ze scheldt als een zeeman.

LOOKS
HAIR: Wit, lang tot en met haar knieholtes. Ze heeft haar haar altijd in één of twee vlechten, maar voor de verandering draagt ze het nog wel eens in een hoge knoet, meestal bijeen gebonden met een zelfgemaakt netje.
EYES: Soms bloedrood, soms gouden, groot met lange zwarte wimpers waar ze geen likje mascara aan heeft verspild
HEIGHT: 1,62 meter, klein dus
WEIGHT: Een gezonde 60 kilo
BODY: Cordelia's lichaam is de definitie van ''curves''. Ze heeft een vrouwelijk en mooi, rond lichaam. Ze is wat breder, maar als resultaat daarvan heeft ze mooie dikke dijen, een volle kont, een redelijk mooie voorgevel en een dunne taille waar ieder ander jaloers op zou zijn. Ook heeft ze redelijk wat spieropbouw, vooral te zien bij haar schouderbladen en armen, waarmee ze zeker wel meer dan een volwassen wolf onderuit kan halen.
CLOTHES: Tja... Cordelia is iemand die van origine uit een jagersfamilie komt, ze is solitair, heeft geen vaste baan of tribe, kan nergens geld vandaan toveren en ze leefde eerst vooral op dieren... Dat geeft haar dus weinig geld om kleding van te halen. Daarom draagt ze niet al te mooie dingen. Ze draagt vaak dunne donkere materialen, meestal heel oud en vol met scheuren en bloedvlekken. Soms loopt ze slechts rond in een kort geïmproviseerd rokje en topje. Ze draagt geen schoenen, al heeft ze die wel. Ook heeft ze een soort van fascinatie opgepikt voor aparte hoofdversiering, waardoor ze vaak een rood in haar haar draagt of bepaalde hoofdstukken heeft gemaakt van dierenresten en dingen uit de natuur. Ze is soms niet bepaald leuk om te zien - tenzij je van die shit houdt.
REFERENCE: CLICK!

FACTS
- Cordelia neemt zowel dierenbloed als mensenbloed, waardoor haar oogkleur regelmatig verandert. Ze heeft niet echt een voorkeur voor bloed, hoewel ze vaker naar mensenbloed neigt.
- Ze is een uitstekende jager, niet alleen fysiek maar ook met een wapen. Ze is heel bedreven in boogschieten.
- Cordelia's definitieve woonplaatsen zijn de bossen, hoewel ze soms wel eens in een stad rond kan dwalen - gewoon omdat ze dingen nodig heeft of omdat ze soms iets anders dan bomen wilt zien.
- Cordelia kan goed zingen.

HISTORY
WIP. which means FOREVER WIP


Let me break down your Castle Walls


Back to top Go down
View user profile
 
[ Cordelia Fawn ]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: