HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Sasuke Uchiha~

Go down 
AuthorMessage
Sasuke Uchiha

avatar

Posts : 13
Tokens : 8

Character sheet
Leeftijd: 17 years old
Soort: Earthbender
Partner: -

PostSubject: Sasuke Uchiha~   Thu Sep 25, 2014 9:43 pm

»Sasuke Uchiha


Sasuke

Uchiha

  ~
basics

» name: Sasuke Uchiha

» nickname: Just Sasuke

» age: 17 years old

» birthday: 3th of January

» hometown: Alivar

» species: Earthbender

» tribe: None yet

» face claim: Sasuke Uchiha

family

» mother: I killed, no need for you to know her unimportant name

» father: I killed, no need for you to know his unimportant name

» siblings: None

» partner: None

» children: None

» others: None

» pets: None

»I am your worst nightmare and your wildest dream~

Algemene Informatie

Naam: Uchiha Sasuke
Roepnaam: sasuke
Leeftijd: 17 jaar
Verjaardag: 3 januari
Soort: Earthbender
Lengte: 1m82
Gewicht: 75kg
Bouw: Sasuke is slank maar gespierd opgebouwd, heeft de typische brede schouders die elke man wel wilt en hij is er trots op ook. Natuurlijk traint hij veel om zijn lichaam in topconditie te houden en dit lukt hem prima.
Haarkleur: Zwart
Haarstijl: Medium, piekerig langs achteren, vanvoor een bles en bangs.
Kleur ogen: Rood, dit heeft hij geeërft van zijn grootvader die een vampier was, het heeft zeg maar een generatie overgeslagen.
 
Likes:
- Pijn, zowel op zichzelf als op een ander, hierdoor kan hij meedogenloos verdergaan, ongeacht de pijn die hij ervaart, he even fucking likes it.
- Trainen, elke dag is hij er wel bezig, uren aan één stuk door, hij wilt zijn perfecte lichaam behouden en heeft er alles voor over.
- Mensen die hem onderschatten, hij bewijst graag het tegendeel aan mensen die denken dat hij zwak is, en zo hebben meerdere mensen zichzelf zo de grond in gejaagd. Hun dood was langzaam en pijnlijk.
 
Dislikes
- Mensen die wel degelijk sterker zijn dan hem, maar dit is alleen het geval als je zijn respect niet gewonnen hebt.
- Vertrouwen in iemand steken, hij vertrouwt werkelijk niemand maar hij heeft er rede genoeg voor.
- Mensen in het algemeen die hij niet respecteerd en irritant zijn
- Onhygiëne
- Babbelaars
- Optimisten in een vrolijke, goede zin
 
Karaktereigenschappen:

Machtlustig// Kil// Toont geen medelijden// Koud// Afstandelijk// Eenzaad// Egoïstisch// Agressief // Bipolair


Machtlustig: hij wilt in alles de beste zijn en drijft zijn lichaam tot het uiterste.


Geen medelijden: Sasuke is een klootzak als je hem tegen je in het harnas jaagt geraak je niet makkelijk van hem vanaf. Hij is een genie in plannetjes smeden en de omgeving helemaal te verbrijzelen, zo is hij in staat om je helemaal vanbinnen en vanbuiten kapot te maken


Koud en kil: Veel emoties toont hij niet, of het zijn leugens, je weet niet wat er in zijn hoofd omgaat. Hij is niet te doorgronden, net een dikke muur waar je niet doorkunt. Als je tot hem doordringt dan mag je je heel speciaal noemen, want het is nog maar één iemand gelukt.


Afstandelijk: hij heeft geen nood aan aandacht sinds hem dat ook nooit gegeven is in zijn jonge jaren. Hij houdt andere mensen graag op een afstand.


Eenzaad: Het liefst is deze jongen helemaal alleen op deze wereld en nog zou hij zich niet eenzaam voelen, hij vindt het prima om alleen te werken.


Egoïstisch: een absolute hekel aan delen, zijn overwinningen delen met iemand staat niet in zijn woordenboek, maar als hij uit een deal machtig zou kunnen worden, heeft hij er opeens geen problemen meer mee.


Agressief: Sasuke is een heethoofd, bij het geringste dat je verkeerd doet, gaat hij door het lint. Als dit gebeurd, zijn zijn woorden niet hetgene dat naar je hoofd worden geslingerd, maar vooral stenen en metalen die richting je hoofd gemikt worden of zelfs planten die hun giftige goedje op je gooien, zolang je maar uit zijn zicht verdwijnt. Want eenmaal als je op zijn haatlijst staat en je hem niets interessants te bieden hebt, dan zal hij wel iets vinden om je leven helemaal zuur te maken.


Bipolair: Deze jongen heeft last van een bipolaire stoornis dus je kan niet voorspellen hoe hij zich zal gedragen tegenover je, op de ene zeldzame moment is hij poeslief, op de andere moment zal hij je genadeloos aanvallen.

History

WIPBack to top Go down
View user profile
 
Sasuke Uchiha~
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Newsletters

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: