HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Adrian Nessuno

Go down 
AuthorMessage
Adrian Nessuno

avatar

Male Posts : 9
Tokens : 6

Character sheet
Leeftijd: 18 years old
Soort: Bender (Fire)
Partner: I'm a bit too spicy for you babe~

PostSubject: Adrian Nessuno   Wed Sep 24, 2014 1:29 am

Adrian Nessuno

Name: Adrian Nessuno

Nicknames: Adri, Adje, Adrian, Nessuno

Age: 18 years old

Birthday: 24th of July

Sexual Preference: Heterosexual

Hometown: Alivar

Species: Firebender

Family: I killed them...


Status: Single

Significant other: Nope

Pets: None yet

Face Claim: Sanji - One Piece


Algemene informatie 

Adrian heeft al veel op zijn kerfstok staan, zijn handen kunnen niet meer witgewassen worden en nooit zal hij beschreven worden als een onschuldig iemand. Deze jongen wordt door iedereen gemeden zodra ze weten wat hij heeft gedaan, niemand heeft ooit naar zijn uitleg willen luisteren en hoorde alleen maar wat ze wilde horen: Adrian is een koelbloedige moordenaar. Wat als er nu eens meer achter zat? Dat hij het niet zo had gewild?

Innerlijke kenmerken

Adrian is iemand die houdt van rust en stilte, niet het persoon dat snel aan de praat te krijgen is. Teruggetrokken en hij leeft in zijn eigen wereldje, afgesloten van al de rest. Dit komt door alles wat er met deze jongen is gebeurd, hij is bang, bang om weer diezelfde dingen te moeten doen die hij had moeten doen omdat hij werd bezeten. Niemand wilt zijn verhaal aanhoren en daardoor zijn teruggetrokkenheid. De demoon heeft zijn lichaam verlaten en daar waar het ding heeft gezeten is een gapend gat van leegte te vinden, niet iets wat je zomaar kan opvullen.

Likes:Deze jongen houdt van koken en dit is ook zijn passie, samen met het firebenden dat hij al prima onder de knie heeft.
Dislikes: Bloed, oorlog, eten dat wordt weggegooid, mensen die niet luisteren
Fears: De dood, weer bezeten worden
Addictions: Vuur en naar stromend water kijken.

Uiterlijke kenmerken


Lengte: 1m72
Gewicht: 61.2kg
Haarkleur: Blond tot zelfs geelachtig, hangt af van het zonlicht.
Haarstijl: Zijn haar hangt altijd voor één oog, omdat hij met dit oog helemaal niets meer ziet en hij wilt vermijden dat ze de 'staar' in zijn groene levenloze oog zien.
Lichaamsbouw: Hij is mager, sommigen zouden zich enorm er aan ergeren hoe veel hij kan binnenspelen zonder maar een grammetje bij te komen, dit komt omdat hij een overactieve schildklier heeft.
Littekens: Hij heeft er twee, namelijk eentje recht waar de nekspier zit en eentje die helemaal loopt over zijn borstkas, beiden toegebracht door één bepaald iemand.

Geschiedenis


De geboorte van Adrian Nessuno, het gebeurde allemaal niet al te vlotjes, de tribe was er niet op voorbereid en dus liep alles werkelijk in het honderd en was Adrian er bijna niet geweest maar door de Sjamaan die op de berg was geklommen, bleef Adrian leven en heel de tribe bracht een groot offer aan de god die hen het geschenk bracht van een levend kind. Adrian's ouders waren dolgelukkig, blij met hun zoon die ze Adrian noemden, dit omdat hij in de nacht was geboren.

De eerste levensjaren werden er al dingen aan hem opgevallen, zijn ene oog was onderontwikkeld en hierdoor zag hij maar aan een kant enorm scherp, dit hadden ze opgemerkt omdat de jongen de 'staar' in zijn linkeroog had, vandaar dat ze zijn kapsel hadden bepaald vanaf die dag, de jongen zou zijn oog moeten bedekken omdat de mensen het ongemakkelijk vonden om naar de jongen te kijken, alleszins toch naar zijn beide ogen.

Hij leerde jagen en alle standaard dingen die een jongen van zevenjarige leeftijd leerde in een tribe, zijn passie voor koken ontstond op de eerste dag dat hij zijn vuursturing mocht uitproberen sinds hij de zoon was van twee elementbenders was. Ook was er hierbij een soort van fascinatie ontstaan voor vuur, wat men ook wel eens pyromanie noemt, hij voelde telkens wanneer het vuur ontstond uit zijn hand, de drang om het te gebruiken op dingen, om ze in brand te steken zonder enige aanleiding. Just cause he felt like it.
Adrian Nessuno groeide op tot een gerespecteerd tribelid die veel kennis had over alledaagse dingen in het leven, hij was gelukkig, tot alles in elkaar begon te storten. Een demoon nam controle over zijn lichaam...

"Dit is de laatste keer dat jullie me zien, ik heb nooit van jullie gehouden muilezels!" riep Adrian door de ruimte van de tipi, zijn ouders keken geschrokt op en hun blik ging naar de vuurbol waar eerst zijn hand had geweest, hij controleerde zijn acties niet, had geen grip op wat de demoon deed, innerlijke tranen van verdriet werden gehuild, wetende wat de demoon van plan was. Adrian plaatste de vuurbol op de grond en wurgde zijn moeder zonder enige vorm van twijfeling, dit was niet wat Adrian wilde! Hij verzette zich uit alle macht, maar de grip verzwakte zich niet om de keel van eerst zijn geliefde moeder, die als eerste haar leven liet, vervolgens was zijn vader aan de beurt, die een poging deed om te gaan lopen, maar Adrian had al vuur in de vorm van een speer richting zijn vader gegooid, die vanbinnenuit verbrandde en een pijnlijke dood stierf.

W.I.P.

Adri.
Back to top Go down
View user profile
 
Adrian Nessuno
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: