HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Bender/Wizards

Go down 
AuthorMessage
Voska

avatar

Posts : 80
Tokens : 42

Character sheet
Leeftijd: Around 16
Soort: Shapeshifter (fox)
Partner: You're not the boss of me now!

PostSubject: Bender/Wizards   Tue Sep 23, 2014 2:35 pm

Zoals ik in het chitchat topic al aangaf vind ik de hele situatie met Wizards en Benders onduidelijk.
Ik was eerst van plan om af te wachten of er meer uitleg kwam, maar er zijn nu al benders actief in de rpg, dus ik neem aan dat dit alles is/wl het nu toch wel weten.

Even voor de duidelijkheid herhaald:
''Wizards zijn mensen die beschikken over verschillende soorten magie. Hier op Alivar begin je met één element als basis. Er valt te kiezen tussen water, aarde, lucht en vuur. In de shop kun je meerdere spreuken kopen.
-Wizards toveren met een staf. Zonder staf heb je geen magie. ''


''Benders zijn mensen die over een of verschillende elementen beschikken. Water, aarde, vuur en lucht zijn de elementen waar je uit kunt kiezen bij het spelen van dit wezen.
- Je begint met 1 element. Andere elementen zijn binnenkort beschikbaar in de shop.''


Hierdoor komt het op mij over alsof een bender gewoon een 'sterkere' of in ieder geval minder gecompliceerdere variant van wizard is.
De elementen zijn exact hetzelfde, ze zijn beiden menselijk en gebruiken magie. Het verschil is dan dat Wizards altijd een staf moeten gebruiken en Benders blijkbaar geen verdere omstandigheden nodig hebben voor magie gebruik. Oh en wizards kunnen spreuken bij kopen terwijl benders meerdere elementen kunnen bezitten.
Zoals ik het me voorstel is iemand die geen staf nodig heeft én meerdere elementen kan besturen vele malen sterker dan een wizard.

Nu kan het zijn dat ik iets over het hoofd heb gezien of dat er nog informatie aankwam/miste, maar het lijkt mij fijn om wat meer uitleg te hebben over de verschillen tussen die twee en waarom het twee aparte wezens moeten zijn.

Alvast bedankt.
Groetjes,
Emma ~And we never ever give up
Back to top Go down
View user profile
Kenta Orochi
Administrator
avatar

Male Posts : 166
Tokens : 91

Character sheet
Leeftijd: 17
Soort: Human
Partner: Love is a pain in the ass.

PostSubject: Re: Bender/Wizards   Tue Sep 23, 2014 2:53 pm

Sorry als het niet duidelijk was, maar de kracht van Benders zou ik niet echt omschrijven als iets als magie. Het verschil tussen Wizards en Benders was vooral bedoeld dat Benders enkel gebruik kunnen maken van natuurlijke elementen, en deze sturen kost hen veel mentale kracht. Wizards kunnen spreuken leren als time control en dingen laten zweven om zo maar even iets op te noemen. Het kost ze ook minder kracht. Enkel de start elementen zijn hetzelfde, maar ik was van plan om voor wizards nog dingen in de shop erbij te gooien zoals ijs magie, bliksem magie, en misschien zelfs de mogelijk te geven om zichzelf te kunnen upgraden naar summoner.
De wizards zijn dus vooral bedoeld om meer met echte magie en zo te doen, terwijl Benders enkel een boodschap hebben aan puur natuurlijke elementen.

Hoop dat het zo duidelijker is?


健太 大蛇