HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 Kay MorgenStar ~ The child with the white lion as a father.

Go down 
AuthorMessage
Kay Morgenstar

avatar

Female Posts : 34
Tokens : 46

Character sheet
Leeftijd: 13 Years
Soort: Bender ~ Water
Partner: Not yet but he will come.

PostSubject: Kay MorgenStar ~ The child with the white lion as a father.   Tue Sep 23, 2014 5:51 am

Naam : Kay Morgenstar
Noemt zichzelf : Kay
Leeftijd : 13
Ras: Bender ~ Water
Familie: Haar biologiesche ouders heeft Kay nooit gekent, maar haar pleegvader een grote witte leuk heeft haar als peuter zijnde opgevoed.
Skils:
Blizzard: Hoewel Kay geen wind magie heeft kan ze nog wel hevige stormen veroorzaken. Soms niet zoals zij het wilt, maar het gaat steeds beter.
Crystals:
Haar water magie laat Kay soms hele mooie dingen maken, maar ze kan ook gevaarlijke water wapens maken zoals speren of dolken. Maar ze is hard op weg om meer te leren. Zo hoeft ze verder niets van metaal te kopen en is water in haar buurt.
Uiterlijk: Zie profiel. Wink
Karakter :
Kay is een heel zachtaardig meisje. Ze helpt bijna iedereen zonder echt over de gevolgen na te denken. Ook is ze erg trouw aan haar vrienden. Maar als het nodig is, is Kay ook een zeer felle tante en geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
Geschiedenis :
Hoe ze in het bos terecht gekomen is weet Kay nog steeds niet, maar ze is de grote witte leeuw Buster had haar hongerig en alleen gevonden. Wat Buster haar niet vertelt had was dat hij haar eigenlijk bij de lijken van haar ouders had weg gehaalt. Demonen hadden het alleen staande huisje overrompelt en het peutertje over het hoofd gezien. Zins dien verzorgde hij Kay alsof het zijn eigen welpje was. Op haar vijfde levens jaar werd merkbaar dat Kay steeds slechter tegen de warmte kon, maar ook dat ze magische krachten bezat. Buster vertrok uit zijn moeizaam verdedigte hol en reiste af met Kay op zijn schouders naar het hoge en koudere noorden. Gelukkig kon de leeuw goed tegen de kou en won een nieuw hol met de hulp van Kay. Daar leefd en trainde hij haar verder en Kay groeide op tot een mooi en knap meisje. Maar doordat ze nooit veel mensen zagen was Kay nogal schuchter en verlegen naar de mensen toe. Ondanks dat Kay geen dieren kan verstaan snapt ze heet goed wat haar pleegvader wilt of wil zeggen. Ze probeert zo veel bij de demonen uit de buurt te blijven, maar dat wil nog niet altijd lukken.
XD
Back to top Go down
View user profile
 
Kay MorgenStar ~ The child with the white lion as a father.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Surviving Antarctica Reality TV 2083 by Andrea White
» Mattel's 'Lion Force Club'
» Polka-Dotted top (Purple or White), or Babydoll Frock?
» The Chess Advantage in Black and White
» An Attacking Repertoire for White

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: