HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 » Silica Yuuki «

Go down 
AuthorMessage
Silica Yuuki

avatar

Female Posts : 58
Tokens : 40

Character sheet
Leeftijd: .: 14 years :.
Soort: .: Wizard {lucht} :.
Partner: .: Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere. :.

PostSubject: » Silica Yuuki «   Sun Sep 21, 2014 11:35 am

W. I. P.»BASIC«
Name: Silica Yuuki
Nicknames: Sili, Sil, Lica
Gender: Female
Sexuality: Unknown
Type: Wizard {LUCHT}
Tribe: None
Siblings: Unknown
Other family: Opa - Gillann Yuuki - Overleden
Oma - Dakota Yuuki - overleden
Parents: Unknown


»INSIDE«
Haar altijd vrolijke en positieve karakter is sinds de dood van haar opa, toen ze net dertien jaar was, veranderd. Het feit dat hij niet altijd meer naast haar stond maakte haar onzeker en daarom wat afstandelijk naar andere mensen. Ze is erg op zichzelf en sluit haar emoties en gevoelens voor andere, maar ook voor zichzelf, af. Maar doordat ze voor zichzelf moest zorgen is ze ook volwassener geworden. Ze is minder naïef dan de meeste meisjes van haar leeftijd en komt voor zichzelf op. Ook heeft ze een duidelijke eigen mening die nog weleens wordt doorgedramd.

Bij mensen waar ze echt veel om geeft is nog weleens de oude Silica te zien. Dan verschijnt die mooie glimlach weer op haar lippen. Ze houd er wel van mensen in de maling te nemen en ze te plagen, al kan ze daar zelf helemaal niet tegen. Ze voelt zich snel dan ook snel benadeeld.

»OUTSITE«
Met haar nog een beetje baby gezichtje en geringe lengte wordt dit meisje nog weleens als schattig beschreven. Ze heeft een tengere bouw en is op het moment 1.55 lang. Haar zwarte haar heeft een licht donker paars tintje en komt tot rijkt tot iets verder dan haar billen. Haar ogen zijn blauw, paars.

Haar kledingsteil is heel verschillend, soms een jurkje, dan weer een stoer broekje, eigenlijk vindt ze alles wel leuk.

Ze vindt het best belangrijk hoe ze eruit ziet en besteedt er dan ook elke dag aandacht aan.

»HISTORY«
Al vlak na haar geboorte is Silica bij haar opa en oma gedumpt omdat haar ouders op reis zouden gaan. Het plan was maar voor twee weken, maar ze zijn nooit teruggekomen. Toch heeft Silica een peuter en kleutertijd. Haar oma was een lieve en zorgzame vrouw en haar opa, tja.. Die was een beetje afstandelijk en sprak maar weinig. Toen haar oma toen Silica 7 was overleed bleven haar opa en zij alleen over. Silica vond het verschrikkelijk, haar opa zei nauwelijks wat en de zweer in huis was kil. Maar, langzamerhand groeide hun band en begon haar opa ook wat te ontdooien, hij zag in dat hij niet eeuwig verdrietig kon blijven. Hij leerde haar onder andere boogschieten. Maar met haar magie kon hij niet helpen, hij was immers een mens. Hier hebben ze in die tijd dus ook nauwelijks aandacht aan besteed.

Maar ook haar opa werd ouder en ouder, en op een dag, werd hij niet meer wakker. Silica was ten einde raad, ze had niemand meer! En dus, op dertienjarige leeftijd begon ze voor zichzelf te zorgen. Het was pittig, maar het lukte.

»SKILLS«
Ze is snel en behendig, maar heeft weinig spierkracht. Ze kan uitstekend overweg met haar boog en mist vrijwel nooit. Dit is dan ook haar grootste wapen.

»EXTRA«
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae orci at elit aliquam malesuada. Integer malesuada facilisis tincidunt. Suspendisse augue velit, mattis vel pellentesque et, congue et erat. Duis congue rhoncus magna, eu sagittis magna molestie vitae. Suspendisse eleifend venenatis leo, sed suscipit ligula elementum non. Mauris at lorem tellus. Pellentesque id ligula scelerisque, porttitor justo vel, vestibulum justo. Vestibulum euismod, lacus sed blandit porta, erat tortor bibendum purus, eu pulvinar nibh libero ut justo. Morbi sed neque convallis, tempor orci a, aliquam quam. Integer tortor lectus, vestibulum sed dui ut, fringilla molestie tellus. Vestibulum non diam a enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit


Back to top Go down
View user profile
 
» Silica Yuuki «
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IC :: CHARACTER INTRODUCING-
Jump to: