HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
Share | 
 

 //TRIBES INFORMATIE

Go down 
AuthorMessage
Mia Tumbleflame

avatar

Female Posts : 115
Tokens : 26

Character sheet
Leeftijd: 16 years old
Soort: Elf
Partner: Ready, locking on you – target practice in view!

PostSubject: //TRIBES INFORMATIE   Thu Aug 28, 2014 2:04 pm

Al sinds Alivar bestaat zijn er enkele mensen die leven in Tribes. Tribes zijn stammen die meestal bestaan uit een leider, een rechterhand, een sjamaan en eventuele andere rangen. Rangen uitleg in het kort:

De leider leidt de Tribe en houdt een oogje in het zeil. Hij of zij maakt de belangrijke beslissingen en heeft altijd het laatste woord.

De Rechterhand Is gekozen door de leider als meest vertrouwd lid, en dan ook meestal zijn of haar opvolger. Deze regelt meestal de patrouilles een leidt ze soms zelf.

De meest belangrijke rang is de Sjamaan. Deze rang krijgt het meeste respect. De Sjamaan gaat eens in de zoveel tijd naar de berg ''Where the lights touch the earth'' om contact te leggen met de geesten die deze wereld deels in de hand hebben. Met hen overlegd de Sjamaan zaken zoals schaarste in de winter, gewonde leden, etc. Ook is dit de healer van de Tribe. Niet alleen healt de Sjamaan met kruiden en dergelijke, maar bij zware verwondingen gebruikt deze oer oude spreuken waar enkel deze rang over beschikt.  

Sommige Tribes zijn pas opgericht, terwijl anderen Tribes al eeuwen oud kunnen zijn. Een Tribe aanvragen kan HIER. Let op: Je zal niet altijd een Tribe kunnen aanvragen. Op het moment dat er pas een nieuw Tribe is gekozen zullen de aanmeldinge hoogstwaarschijnlijk een tijdje sluiten.

De Tribes hebben het liefst niet veel met elkaar te maken. Vroeger konden ze het prima met elkaar vinden, maar sinds de vulkaan uitbarsting hebben de negatieve engergieën ook invloed gehad op de relaties tussen de Tribes. Zelf zijn ze zich hier bewust van, dus organiseren ze eens in de zoveel tijd een groot feest waar alle Tribes welkom zijn, in de hoop de relatie met elkaar weer beter te krijgen. Dit feest wordt telkens gehouden in een ander kamp van één van de Tribes.That’s right, from northern to the southern skies
Reaching out to left and right
We all love this planet just the same as you love me

Though the road is traveled less, we can always move ahead
Keep in mind we’re only just beginning
Back to top Go down
View user profile http://alivar.actieforum.com
 
//TRIBES INFORMATIE
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Makra Tribes
» Question about Creatures that count as 2+ tribes and "if you only control" mugics

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: IMPORTANT :: HANDBOOK :: INFORMATION-
Jump to: