HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
STAFF
Administrators
- KENTA OROCHI

Moderators
- BLAKE BELLADONNA
SEASON
Autumn
De herfst is aangebroken in Alivar. De warme dagen zullen een stuk kouder zijn. De temperatuur kan oplopen tot ongeveer 15°C. Misschien is het handig om maar eens een plaats te zoeken waar je de komende Winter gaat doorbrengen, want deze zal al snel volgen. Ook in het noorden daalt de temperatuur. Het kan hier rond de -10°C worden.
IMPORTANT TOPICS
- REGELS
- INFORMATIE ALIVAR
- HET PLOT
- TOKEN SHOP
TRIBES
OTM
CHARACTER OTM

Levi Heichou

TOPIC OTM


Euhm. Hi?
LINKPARTNERS
Wil je buttons ruilen met onze site? Stuur dan een PM met de button en de link van je site naar Kenta Orochi. Jou button zal dan tussen onze linkpartners komen te staan. In ruil hiervoor, verwachten wij dat onze button op jou portaal of tussen je linkpartners komt.
UPDATES

(28-07-14) Alivar is officieel geopend!
View unanswered posts
 

EAST

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

AMPHIBIAN WOODS

Een groot, dichtbegroeid bos. Dit bos wordt vooral gebruikt om hout en dergelijke te vinden, maar ook leven hier dieren zoals herten, beren, vossen en dassen. Men gebruikt deze plek ook om te trainen, te rusten, of gewoon een wandeling te maken.

1073Sleep tight, don...
Mon Oct 13, 2014 1:08 pm
Fiona Aleksey View latest post
No new posts

NEGIRA FALLS

Ayami river eindigt in een grote waterval. Langs de clif kun je gemakkelijk omhoog en omlaag klimmen, dat maakt de waterval super leuk om vanaf te springen. Niet alleen kun je hier fijn zwemmen, maar er zijn ook veel prooidieren te vinden.

873Seeking the Trib...
Tue Oct 07, 2014 9:49 pm
Storm Thundercloud View latest post
No new posts

DRAGON'S CLIFF

In het oosten van Alivar ligt een diepe cliff. Dit is waar de meeste draken overdag verblijven. Om hier te komen is niet makkelijk, en kom hier dan ook niet zonder reden, want het is levensgevaarlijk.

11United with the ...
Thu Sep 25, 2014 5:44 pm
Sage Scarlet View latest post
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked